SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Puljić nokautirao svoj donedavni klub. Trener Toplak povlačio poteze vrhunskog vojskovođe. Lokomotiva bolja, ali pala ne samo rezultatski nego i na posljednje mjesto

Foto: Djuka / Puljić dvostruki strijelacFoto: Djuka / Puljić dvostruki strijelac
INTER - LOKOMOTIVA 2:1 (1:0)

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledatelja oko 300. Glavni sudac: Bebek (Rijeka) 7. Pomoćni suci: Perica (Šibenik) i Kezele (Rijeka). Četvrti sudac: Frković (Gospić).

Strijelci:1:0 - Puljić (8), 1:1 - Cekici (57), 2:1 - Puljić (70)

INTER: Čović 7,5, Bosec 7, Filipović 7, Komorski 7, Čeliković 7, Mazalović 7, Šoljić 7, Blažević 7 (od 81. Mesfin -), Altiparmakovski 6,5 (od 63. Begić -), Puljić 8, Kolar 7 (od 68. Brlečić -). Trener Toplak 8.

LOKOMOTIVA: Zagorac 6,5, Bartolec 6,5, Majstorović 6, Perić 6, Rožman 6, Capan 6, J. Ćorić 6, Doležal 6 (od 57. Bočkaj -), Majer 6 (od 46. Fiolić 6), I. Antunović 6 (od 68. Marić -). Trener Ivković 6.

Ocjena utakmice: 7.5
Igrač dvoboja: Puljić (Inter)

Dvojim se s kakvim sadržajem, s kojom činjenicom početi, jer bilo je najmanje pet doživljaja koji zaslužuju uvod i prvenstveno naslov na tekstu. Počet ću spontano u uvjerenju da je svih pet doživljaja bilo jednako bitno. Inter je pobijedio u teškoj, gotovo infarktnoj utakmici, a Lokomotiva pala, poslije - ako ne sasvim bolje - onda bolje igre i što je najvažnije pala je na posljednje mjesto prvenstvene ljestvice. Lokomotiva, koja je možda na pragu najvećeg uspjeha, plasmanu u završnicu Europske lige, pa čak i ako se to ne dogodi, ovo će biti ljeto za pamćenje, izgubila je susret. Ovo su veliki dani Lokomotive u kojima u domaćem prvenstvu nema ni trunka sreće. Ali ovo su i veliki dani Jakova Puljića koji je nedavno blistao protiv svoje matične Ciibalije, a ove večeri protiv svog donedavnog kluba Lokomotive. Puljić je zabio dva perfektna gola i donio Interu pobjedu. On je prije kratkog vremena s Kajzerice prešao u Zaprešić, ne na posudbu, nego za stalno i to je veliki potez direktora Branka Laljaka. No, veliki konkurent Puljiću za junaka večeri je trener Intera Samir Toplak. Netko će reći, to je čista sreća. Ali ja mislim da nije samo to. Toplak je u 63. minuti, poslije žestoke agresije Lokomotive, počeo zatvarati utakmicu, uvođenjem dvojice defanzivna igrača umjesto dvojice klasičnih napadača i nakon toga Inter je - ne samo sačuvao neodlučeno - nego i zabio pobjedonosni gol. Trener je povukao potez vrijedan visoke ocjene.
Poslije utakmice imao sam osobni doživljaj: susret i razgovor s Ivanom Fiolićem koji će biti zvijezda ovog prijelaznog roka i s nestrpljenjem čekam trenutak kada će opet obući Dinamovu majicu.

Bilo mi je žao Tomislava Ivkovića, trenera Lokomotive na konferenciji za novinare. Ima toga u životu - kad želiš najbolje, dogodi se najgore. Napusti te sreća, a i slijed događaja krene nekom neobjašnjivom putanjom. Bio sam u dvojbi da li je protiv Osijeka trebalo odmarati sedmoricu igrača. Zapravo i nisam više u dvojbi. Nije trebalo. U stvari nije trebalo povlačiti mačka za rep. Sve je počelo tim nesretnim porazom s Osječanima u Kranjčevićevoj. Možda ni večeras nije trebalo krenuti s Fiolićem i Bočkajem na klupi, nego od početka pa dok mogu. Ali i s Ivkovićevom logikom Lokomotiva je bila bolja, ali je povučen mačak za rep i sada je tako kako jest.
-Teško prihvaćam ovaj poraz. Inter je izveo dva udarca i zabio dva gola, zaključio je Ivković, ali je pomalo kritizirao i svoje igrače:
-Dečki su mladi i nisu mogli ostati sasvim koncentrirani u svim ovim pričama oko prijelaznog roka.
Toplak je priznao da je morao ući u rizik i braniti se:
-Sreća nam je pomogla, ali smo ju i izazvali svojim ponašanjem. Kolar je od napora pukao i morao sam ga izvaditi. Puljić je bio fenomenalan.
-Zabio sam golove svom bivšem klubu. to je činjenica, ali ne i razlog moje sreće. Uzdah radosti su prelijepi golovi, povjerio je Puljić.
Ivan Fiolić ima držanje odgovornog i ozbiljnog momka:
-Kad smo povezali konce primili smo drugi gol. Nadam se da ćemo u četvrtak u Belgiji proći i tako poništiti sve nesreće u domaćem prvenstvu.

Fotogalerija:

Foto: Djuka

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>