SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Čini se da dolazi taj trenutak: slabiji zagrebački igrači u Split, a bolji Splićani u Zagreb. Bojić i Geljić iz Trnja već igraju za Split. Kad bi došli Kalinić i Vlašić, Šemper bi zastao, a Vlašić može uz Fiolića. Inter uzeo bod i dobro gura

 Foto: Šogy / Filip Bojić odnedavno u dresu SplitaFoto: Šogy / Filip Bojić odnedavno u dresu Splita

SPLIT - INTER 0:0

SPLIT - Stadion u Parku mladeži. Gledatelja: 300.. Glavni sudac: Vučemilović-Šimunović (Osijek) 6. Pomoćni suci: Pataki (Đakovo) i Šarić (Županja). Četvrti sudac: Vidulin (Kanfanar). 

SPLIT: Duka 7, Jurendić 6, Fuštar 6 Rrahmani 6, Merajić 5,5 (od 83. Samac -), Bojić 6 (od 73. Mišić -), Jakić 5,5, Čvedukas 5,5, Pešić 5,5, Bakaj 5,5 (od 55. Geljić -6. Trener Lokica 6.

INTER: Čović 7, Bosec 6, Filipović 6,5, Komorski 6,5, Čeliković 6( od. 46. Mesfin -), Brlečić 6, Mazalović 6, Kolar 6,5 (od 67. Polizzi -), J. Puljić 6,5, Blažević 6 (od 88. Zulim -), Altiparmakovski 5,5. Trener Toplak 6,5.


Ocjena utakmice: 6.
Igrač dvoboja: Čović (Inter)
Isključen Jakić (Split) zbog drugog žutog kartona u 81. minuti.


Dođem s Trnja gdje su popodne igrali Maksimir i Dubrava i otvorim televiziju da pogledan iz Splita prvoligaški dvoboj domaćina i Intera. Iako sam znao za njihov prelazak, bio sam zadovoljan što su u momčadii Splita već zauzeli svoja mjesta Filip Bojić i Mihovil Geljić (nešto kasnije), momci koji su tako reći donedavno igrali baš u Trnju. I Josip Jurendić je tu naš iako baš nije purgerski dečko. Bojić je u međuvremenu igrao u Rudešu, a Geljić mislim u vikend ligi u Austriji. I onda otvorim portal Slobodne Dalmacije i pročitam da Zdravko Mamić nudi Hajduku deset milijuna eura za Kalinića i Vlašića. I što da velim, osim da mi se čini kako se sve okreće na glavu. Ili je riječ o nekoj pozadini. Odmah mi padne na pamet - ako dođe Kalinić - od Šemperove karijere barem zasad - ništa. Dinamo ima golmana za najmanje tri momčadi, ako ne i više. Nedavno je došao i Zagorac iz Splita i brani za Lokomotivu. Ne tako davno, talentirani Zelenika nije ni u primisli. Što se tiče Vlašiča, on je u 19. godini i mogao bi potpisati prfesionalni ugovor. Ivan Fiolić je prije nekoliko mjeseci navršio 20 godina i vraća se iz Lokomotive. Dobro Vlašić je dešnjak pa si ne bi konkurirali i kad bi se Vlašića moglo dobiti ne bi ga bilo loše dovesti. Možda Mamić igra i neku svoje predizbornu igru. Hajduk je očito u financijskom škripcu i prodao bi svakoga s kojim postigne zadovoljavajuću cijenu. Dinamo je dobar platiša, a možda bi se privukla i vojska Hajdukovih navijača kao glasači za jednu opciju. To je doduše špekuklacija.
Mene više brine gdje će igrai zagrebački dečki. Izgleda da nema druge nego da nešto lošiji Zagrepčani odlaze u Split, a nešto bolji Splićani u Zagreb. Barem dok u dalmaciji ne poboljšaju rad s mlađim uzrastima.
Iako ovaj uvod nije izravno vezan za susret između Splita i Intera, nešto i tu ima. Zagrebački dečki nisu uspjeli pobijediti Zaprešićane koji u prvenstvu guraju bolje od svakog optimizma.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room