SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Kranjčar ne bi prihvatio angažmane Kalinića i Vlašića. Treba mu stoper, Lešković kao "mačak u vreći". Majstorović ne može, jer je već dvaput registriran. Srbin Maksimović je preskup

Foto: Djuka / Cico KranjčarFoto: Djuka / Cico Kranjčar


-Maksimović, Srbin iz kazahstanske Astane neće doći Dinamo. Preskup je. A čak i da mi klub predloži da angažiramo Kalinića i Vlašića, ja to ne bih prihvatio, rekao je na podnevnoj konferenciji za novinare trener Dinama Zlatko Kranjčar.
Bio sam pomalo iznenađen tako rezultnom Kranjčarovom izjavom, jer ako bi bila istina da Dinamo od Hajduka želi za 10 milijuna eura otkupiti tu dvojicu nogometaša bio bi to potez u prilog spašavanja Hajduka, kakvog od nikoga drugoga neće dobiti. Mislio sam da će Kranjčar imati neke milosti prema Bijelima jer se njegov sin Niko svojedobno skrasio dolje, ali je očito da Kranjčar misli samo na svoju momčad. Dolaskom Kalinića nezadovoljni bi postali njegovi mladi vratari koji mjesto na golu čekaju kao "napete puške", a možda bi ipak slijetanje Vlašića poremetilo zamisao s Fiolićem. Hajduk je zimus navodno za Kalinića od Aston Ville trebao dobiti 6,5 milijuna eura, ali prijelaz je spriječila radna dozvola. Deset milijuna za njega i Vlašića bila bi astronomska cifra, posebice s obzirom da je Hajduk ispao iz Europe i realno može se boriti najviše za treće mjesto domaćeg prvenstva.
Kranjčar je govorio o stoperu kao prijeko potrebnom za nastavak natjecanja. Marko Lešković je kupljen kao "mačak u vreći" ozlijeđen je i pitanje je kada će zaigrati. Schildenfelda također muči ozljeda i Kranjčar je sklon dovođenju Portugalca koji je igrao kod njega u Kataru.
-U Hrvatskoj imamo samo jednog stopera koji bi mogao konkurirati, a to je Majstorović iz Lokomotive, ali on je već dvaput registriran. Perić iz Lokomotive je premlad, mišljenje je trenera.
Nisam ga podsjećao na Filipovića i Komorskog iz Intera.
Na pitanje što je s Rogom, Kranjčar je odgovorio:
-Još se nije dogovorio s Napolijem. Možda i neće.
O utakmici s Istrom 1961 Kranjčar je rekao:
-Taj susret će biti opasan jer neki igrači nakon plasmana u Ligu prvaka misle da je lagan.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room