SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Da li to Dinamo rasprodaje igrače i prihvaća se građevinarstva kao novog isplativog posla? Ako Ćorić ne odlazi i Fiolić dolazi, je li to dovoljno da se u Ligi prvaka ne bude "kanta za napucavanje"? Pobjeda u Puli očekivano teža, nego što je trebalo

Foto: Šogy / Ćorić, odlazi,ostaje...Foto: Šogy / Ćorić, odlazi,ostaje...

ISTRA 1961 - DINAMO 1:2 (0:1)

PULA - Stadion Aldo Drosina. Gedatelja: 2011. Glavni sudac: Bebek (Rijeka) 6,5.. Pomoćni suci: Đurak (Stupno) i Kožarec (Domaslovec). Četvrti sudac: Pajač (Zelina).

Strijelci: 0:1 - Ćorić (2), 0:2 - Soudani (49), 1:2 - Ljubanovioć (88)

ISTRA 1961: Iveša 5,5, Hadžić 5,5 (od Ljubanović -7, Žižić 6 (od 66. Trojak -), Georgiev 5,5, Jurkić 5,5, Paracki 5,5, Mitrevski 6, Roce 5,5, Luco 6, Bouhna 5,5 (od 58. Gržan -), Solomon 7. Trener Tomić 6.

DINAMO: Šemper 6,5, Matel 6, Sigali 6, Benković 6,5, Pivarić 6 (od 52. Stojanović 5,5), Antolić 6,5, Jonas 6 (od 59. Pavičić -), Ćorić 7 (od 67. Knežević -), Soudani 7, Fernandes 6,5, Henriquez 5. Trener Kranjčar 7.

Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Ćorić (Dinamo)


Dinamo je pobijedio i to je prema očekivanju bilo teže nego što je trebalo. Ako uzmemo cijeđenje motivacije, slavljenje i ostale posljedice jednog velikog uspjeha, onda je ova pobjeda sama sebi dovoljna. No, pitanje je što dalje? Naravno, ako Modri u Ligi prvaka neće biti "kanta za napucavanje". Ako je točna, svakako je dobra vijest da Ćorić ostaje. Dobra vijest bila bi i da se Fiolić vraća, iako bi njegova plaća u Belgiji bila "samo upola manja" od Rogove u Napoliju, ali opet jako velika. Bojim se da će Dinamo prodaati sve što se može, kako bi se "gradio" stadion. Građevinarstvo izgleda opet postaje konkurentan i isplativ posao u Hrvatskoj. A ono što će eventualno Dinamo kupiti u Portugalu, na arabijskom poluotoku u Argentini, Austriji ili Srbiji ili negdje drugdje u takvu klasu stvarno ne vjerujem.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room