SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo odletio u podne. Kranjčar u Lyonu sprema iznenađenje: bez klasične špice, Fiolić i (ili) Ćorić iza Soudanija i Fernandesa, Sigali na klupu, Antolić ni to

Foto: Djuka / Cico Kranjčar, ugodan razgovor s novinarima u Zračnoj luci zagrebFoto: Djuka / Cico Kranjčar, ugodan razgovor s novinarima u Zračnoj luci zagreb

 

Dinamo je pet minuta iza podneva  odletio prema Lyonu gdje u srijedu u 20,45 igra prvu utakmicu novo-sezonske Lige prvaka, protiv francuskog vice-prvaka Olympique Lyonnaisa. U zagrebačkoj zračnoj luci nije bilo masovnijeg ispraćaja, osim novinara po službenoj dužnosti. Dakako, ispraćaja odavno nema, posebice otkad se Dinamo tako reći ustalio u evropskoj klupskoj obitelji, osim pojedinačnog fotografiranja s igračima tamo slučajno zatečenih koji to požele.

Po običaju pred novinare je stao trener Zlatko Kranjčar koji poslije poraza u prvenstvu od Osijeka u Maksimiru ne izgleda nimalo uzdrmano.

-Bez obzira na poraz i dalje mislim da smo tu utakmicu trebali dobiti. Ali mi ćemo i dalje imati problema sa suparnicima koji se zatvore. Tako će biti i u Rijeci. Glavni je razlog što mi nemamo pravog realizatora, strijelca, o čemu sam govorio od prvoga dana, a koji bi i kakvu polupriliku pretvorio u gol. No, ne vadim se, idemo dalje, mislim da možemo, kazao je Kranjčar.

Kako ćete igrati u Lyonu?

-Domaći su doživjeli dva uzastopna prvenstvena poraza i sigurno će se htjeti iskupiti na nama. Mislim da neće igrati zatvoreno, nego posve obrnuto. Pretpostavljam da će jurišati prema našim vratima.

Na koji način im se suprotstaviti?

-Pokušati ću s nešto izmijenjenom formacijom, bez Henriqueza ili Hodžića, nego s dvije brze špice Soudanijem i Fernandesom  kojima bi Ćorić i (ili) Fiolić trebali davati upotrebljive lopte.

Znači računate i na Fiolića?

-Apsulutno računam i to možda od početka, ako ne bih igrao s dvojicom u toj isturenoj vezi. Fiolić je bio nešto ozlijeđen i da nije bilo toga igrao bi od prve minute.

Na vratima će biti Šemper?

-Da Šemper, premda je i Livaković jako dobar.

Kako je na ostalim pozicijama?

-Sigali će biti na klupi. Nisam zadovoljan s njegovom igrom. Stopere će igrati Benković i Schildenfeld.

A zadnji vezni?

-Zbog ozljede u kombinaciji nije Antolić. Lijevog beka će igrati Pivarić. Igrat će i Jonas.

Fotogalerija: 

Foto: Djuka

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room