SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamu tri komada za školovanje nisu ugodna, ali tako se htjelo. Stojanović najgori: jednom nadskočen, jednom neozbiljan i već dovoljno za minus dva! Soudani i Šitum pogodili prečke, što nije za baciti

 Foto: Djuka / Šitum uz Fiolića i Šempera zadovoljio unatoč porazuFoto: Djuka / Šitum uz Fiolića i Šempera zadovoljio unatoč porazu

OLYMPIQUE LYONNAIS - DINAMO  3:0 (1:0)

LYON - Parc Olympique Lyonnais. Gledatelja: 40.000. Glavni sudac: Strombergsson (Švedska) 6,5. Pomoćni suci: Gustavsson i Nilsson (Švedska). Četvrti sudac: Brogevik (Švedska).

Strijelci:1:0 - Tolisso (13), 2:0 - Ferri (49), 3:0 - Cornet (57)

OLYMPIQUE LYONNAIS: Lopes 7, NKoluou 7, Yanga-Mbiwa 7, Morel 7, Ferri 7, Gonalons - (od 34. Tousart 7), Darder 7, Rafael 7, Tolisso 7,5 (od 78. Ghezzal -), Rybus 7, Cornet 7,5 (od 72. Calulu -). Trener Genesio 7.

DINAMO: Šemper 6, Stojanović 5, Schildenfeld 5,5, Benković 5,5, Pivarić 5,5, Machado 5 (od 67. Šitum 6), Jonas 6 (od 85. Gojak -) Pavičić 6, Soudani 6,5, Ćorić 5,5 (od 53. Fiolić 6), Fernandes 5,5. Trener Kranjčar 5,5.

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Tolisso (Olympique)

Dinamo je za školovanje koje su njegovi gazde, navodno, predvidjeli popio tri neugodna komada, ali ukoliko je to stvarno škola utoliko je ona bila dobra i poučna. Primjerice. ponovno je potvrđeno da desni bek Stojanović ne zna centrirati, a večeras nije ni skočio kako treba, kod prvog francuskog gola, a kod trećega je neozbiljno driblao. Ćorić još treba "popiti mlijeka" da bi bio nekakva ravnoteža Pjaci i Rogu. Machado igra slabo za ono što prima i što se od njega očekuje. Pivarić će još trpjeti do forme...No, u suprotnom smislu Dinamo u Šemperu sve više dobiva pravog vratara - moglo se primiti još koji gol da ga nije bilo - Fiolić je potvrdio da ga valja forsirati, mene je iznenadio Šitum (pogodio je prečku, a možda to i nije iznenađenje za one koji ga bolje poznaju), Soudani je pokazao klasu, iako nije zabio, premda je i on pogodio prečku. Dvije prečke u Lyonu nisu za baciti, iako će Kranjčar sada još više trebati djelovati na povezivanju linija i izboru sustava igre i pojedinaca.

Bitno je kako će se igrati i hoće li se pobjeđivati u domaćem prvenstvu.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room