SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo preslab za Juventus. U Maksimiru 25.320 posjetitelja. Organizirani navijači se vratili, ali s transparentom "Postoji bar 280 milijuna razloga za izbore" i pjesmom: "Mamiću znaj svemu je kraj..."

Foto:Djuka/ Pjanić, Šitum i BenkovićFoto:Djuka/ Pjanić, Šitum i Benković

DINAMO - JUVENTUS 0:4 (0:2)

ZAGREB- Stadion u Maksimiru. Gledatalja: 25.320.

Glavni sudac: De Sousa (Portugal) 6,5. Pomoćni suci: Mesquita i Santos (Portugal). Četrvti sudac: Manso (Portugal).

Strijelci: 0:1 - Pjanić (23), 0.2 - Higuain (30), 0:3 - Dybala (57), 0:4 - Šemper autogol (85)

DINAMO:Šemper 5, Šitum 5,5, Sigali 5, Schildenfeld 6, Pivarić 5, Benković 6, Jonas 5 (od 48. Fiolić -), Antolić 6 (od 68. Machado -), Pavičić 6, Soudani 5,5. Fernandes 5 (od 58. Hodžić -). Trener Sopić 5.

JUVENTUS: Bufon -, Barzagla 6,5 (od 65. Pjaca -), Bonucci 6,5, Chiellini 6,5, Evra 7, Khedira 7, Hemanes 7, Pjanić 7,5 (od 46. Cuadrado -), Alves 7, Dybala 6,5, Higuain 7 (od 67. Mandžukić -) . Trener Allegri 7.

Ocjena utakmice: 6,5

Igrač dvoboja: Pjanić (Juventus)

 

Dinamo je odigrao više od bloka, pavi bunker, te ako je to pomoglo da ne bude više od četiri komanda u njegovoj mreži onda dobro, ali je činjenica da su Modri znatno slabiji suparnik od Juventusa. Ono što je javnost predviđala i znala. Tu prema tome nema ništa nova. Ovo je bilo slabije od 0:3 poraza u Lyonu, iako je i večeras pogođena prečka - Schildenfeld.

Novost je veliki broj navijača, njih 25.320, od kojih nekoliko tisuća organiziranih BBB-a koji su u 43. minuti istaknuli transparent: "Postoji bar 280 milijuna razloga zašto hoćemo izbore u Dinamu" i to popratili pjesmom "Mamiću znaj svemu je kraj..." -Dobro smo igrali, zabili četiri, a nismo primili ni jedan gol. To je jako važno, rekao je trener gostiju Allegri.

Pjanić je dobio udarac i zato sam ga zamijenio. U drugom poluvremenu trebali smo pokazati više strpljenja i postići još golova. -Juventus je kvalitetniji i njemu se teško suprotstaviti, konstatirao je Sopić trener Dinama. Imali smo želju, ali je sve palo u vodu s prvim golom. Nadao sam se da ćemo se do kraja prvog dijela izvući sa 0:0, no nije uspjelo.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room