SportNews.hr

prava sportska priča

Vinogradar poveo, Lokomotiva se odmah vratila, Majer donio pobjedu Lokosima, Cestarić razljutio publiku

Foto: Djuka / Prša, gol za vodstvo VinogradaraFoto: Djuka / Prša, gol za vodstvo Vinogradara

HRVATSKI NOGOMETNI KUP – 1/8 F

NK VINOGRADAR – NK LOKOMOTIVA 1:2 (1:1)

MLADINA – Stadion Mladina. Gledatelja: 400. Sudac: Marko Cestarić (Sisak). Prvi pomoćni : Bojan Zobenica (Vinkovci ), Drugi pomoćni: Vedran Đurak (Sisak). Četvrti sudac: Igor Pajač (Zelina). Delegat: Darko Matošić (Peteranec).

Strijelci: 1:0 Prša (33), 1:1 Marić (35 ), 1:2 Majer (69).

VINOGRADAR: Bašić, Bagarić, Ristovski (od 73. Hajderović) , Miloš, Ljubojević, Prša (od 73. L. Šćrbec), F. Šćrbec (od 87. Mišura), Poljak , Prijić (od 66. Hajderović), Dalić, Ibriks. Trener: Roy Ferenčina.

LOKOMOTIVA: Filipović, Marić, Rahmani, Ćorić (od 46. Majer), Cekici (od 90. Rožman), Grezda, Kolinger, Halilović (od 64. Ivanušec), Capan, Bočkaj, Majstorović. Trener: Tomislav Ivković.

Žuti kartoni: Miloš (76. min), Prša (80. min) (Vinogradar).
Crveni karton: nema.


Policija, pojačana redarska služba, gužva na šanku, poseban režim akreditacija za medije ukazivalo je na to da se danas igra važna utakmica i da Vinogradar ima iskustva sa zahtjevnom organizacijom. Igrale su se u Mladini utakmice kupa s Hajdukom dva puta, pao je ovdje i Slaven Belupo što je domaćinima davalo nadu u dobar ishod u srazu s Lokomotivom.
Vinogradar je s vjerom da može postići nešto više i otvorio utakmicu, u prvih 15 minuta stvorio je pritisak prema golu Filipovića. Ljubojević, Prijić i Prša nisu uspjeli donijeti prednost.
Dobru igru Vinogradara ipak je okrunio Prša golom u 33', a Lokomotiva samo nakon dvije minute poravnava golom Marića.
I u drugom dijelu Vinogradar dobro parira Lokomotivi, no poslije jedne situacije kada je u šesnaestercu srušen Ibriks, a Cestarić to ne registrira lopta je izbačena u aut kako bi se ukazala pomoć Ibriksu. Nakon vraćanja lopte u igru Lokomotiva dolazi do prednosti lijepim golom Majera koji je potegnuo s nekih 18 metara.
Vinogradar je pokušao preskakanjem igre i ubacivanjem visokih lopti pred gol Lokomotive izjednačiti što mu nije uspjelo.
Pred sam kraj burni protesti domaće publike kada Ibriks ulazi u šesnaesterac Lokomotive i pada u duelu s Kolingerom, a Cestarić samo odmahuje da se igra dalje, možda je mogao suditi i kazneni udarac.

- Čestitam svojim dečkima, bolje smo otvorili utakmicu imali smo u prvih petnaest minuta dvije tri šanse, zabili smo i taj prvi gol, jedino mi je žao što smo primili gol odmah nakon toga, trebali smo imati veću koncentraciju. U drugom poluvremenu Lokomotiva je zabila gol, probali smo se vratiti u utakmicu, zadnjih 10 minuta išli smo va banque s visokim igračima nismo uspjeli, završilo je kako je završilo, ja sam ponosan na svoje dečke i želim da tako nastavimo, rekao je Roy Ferenčina trener Vinogradara.

Ivković trener Lokomotive:
-Utakmica nije bila teška koliko je bila zahtjevna, težak teren, lopta skače, nije bilo lako za igrati, ali utakmicu smo mirno priveli kraju. Vinogradar osim gola nije uputio udarac na naš gol, to je kup zadovoljni smo rezultatom vidimo kakvih sve rezultata ima, zadovoljni smo prolaskom i idemo dalje.

Link na Fotogaleriju

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room