SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo je u krizi. Žurno u momčad za stalno staviti Moru, Božića, Fiolića i Sosu. Mamić se mora izvući iz mišje rupe. Treneru Petevu treba pomoć dok nije kasno

Foto: Šogy / Loš nogomet, podjela bodova Dinama i istreFoto: Šogy / Loš nogomet, podjela bodova Dinama i istre
DINAMO - ISTRA 1961 1:1 (1:1)

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 986. Glavni sudac: Frković (Gospić) 6,5. Pomoćni suci: Zobenica (Vinkovci) i Đurak (Sisak)). Četvrti sudac: Vučemilović-Š. (Osijek).

Strijelci: 1:0 - Fernandes (45) 11 m, 1:1 - Roce (45+2) 11 m

DINAMO: Livaković 6,5, Matel 5,5, Schildenfeld 5,5, Benković 6, Pivarić 5,5 (od 6,2 Fiolić 6,5), Jonas 5,5, Pavičić 5 (od 46.Machado 6), Ćorić 6,5, Šitum 6,5, Henriquez 5 (od 55. Hodžić 5,5), Fernandes 6,5. Trener Petev 5,5.

ISTRA 1961: Ivušić 7, Gržan 6,5 (od 90+2 Gojković -), Žižić 6,5, Mitrevski 6,5, Miloš 6 ,Georgijev 6, Paracki 7, Stepčić 6 (Prelčec od 82 -), Lucio 6 (od 90+3 Puclin -), Roce 6,5, Solomon 6. Trener Tomić 6,5.


Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Paracki (Istra 1961)

Dinamo igra slabo, trener Petev se ne snalazi, a glavni savjetnik Zdravko Mamić je negdje u mišjoj rupi. Nominalni predsjednik Mirko Barišić igra ulogu ceremonijal majstora. Tako ne može biti kruha.. Žao mi je Bugara Peteva koji je pun protuslovlja: ima kvalitetnu momčad, kaže večeras na press konferenciji, ali koja nije u 100 postotnoj formi.Bubne i ostane živ.
-Nismo pobijedili i svi smo krivci, tvrdi Petev, no to ne može biti istina. Da je riječ o četiri pet imena, još ajde. ali da je 15,16 imena krivo, to ne.
Od kada je Mamić pod ozbiljnim sudskim progonom u Dinamu nema jasnog plana i potrebne strategije. Primjerice, Petev ne zna ili se ne usudi napraviti dramatične poteze. On se i dalje oslanja na Henriqueza i povremeno Hodžića koji ne mogu igrati. Ne mogu ni Pavičić, zasad ni Pivarić, a kamoli Matel.
Ne vjerujem da ovaj sastav u zimskoj pauzi može doživjeti drastični preokret na bolje. Bez obzira na navodna pojačanja.
Moje je mišljenje da bi pod žurno trebalo napraviti ozbiljnu smjenu. U momčad staviti Božića, Moru, Fiolića (kako je majstorki pogodio prečku) i Sosu. Benkoviću povjeriti ulogu zadnjeg veznog. Naravno računati na Ćorića, Fernandesa, Soudanija, Livakovića, Perića...
Misliti da će se nešto dogoditi samo od sebe, nije dobar zaključak.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room