SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo, premda je minimalno izgubio, pružio je najviše u ovojesenskoj Ligi prvaka. Isplatio se pritisak na igrače, posebice Gojaka. No, to su još samo mrvice, možda skromno predjelo .Gdje je Mamić, zašto se skriva? Zašto je nestalo krilatice "ide Vlak"

Foto: Djuka / Gol Lacazette Foto: Djuka / Gol Lacazette

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 8.400. Glavni sudac: Kralovec (Češka) 6,5. Pomoćni suci: Sliško i Nadvornik (Češka). Četvrti sudac: Mokrušč (Češka)

Strijelac: 0:1 - Lacazette (72)

DINAMO: Livaković 7,5, Matel - (od 12. Hodžić 5,5), Sigali 6,5, Benković 7, Pivarić 6,5, Pavičić 6,5 (od 70. Machado -), Knežević 6, Gojak 6,5,  Ćorić 7 (od 52. Jonas -), Šitum 6,5, Fernandes 6. Trener Petev 6,5.

LYON: Lopes 7, Rafael x, Yanga-Mbiwa 7, Nikoluolu 7, Morel 6,5, Ferri 6,5, Gonalons 7, Darder 6,5 (od 66. Tolisso -), Cornet 6,5 (od 66. Fekir -), Lacazette 7,5, Valbuena 7. (od 87. Rybus -). Trener Genesio 7.

Ocjena utakmice: 7

Igrač dvoboja: Lacazette (Lyon)

Kad si gladan onda i predjelo veseli; kad si neizmjerno gladan i mrvice mogu pomoći!  Što se Dinama tiče navijači su gladni, debelo gladni, pa se nadanje u mrvice večeras činilo kao nešto jako puno. Kad ono Modri dečki su servirali i skromno predjelo. Lyon je štekao i teško pobijedio, a Dinamo odigrao najbolju od svih predstava u ovojesenskoj Ligi prvaka. Svi smo ponešto dobili: navijači izvjesno zadovoljstvo, posebni gosti posluživanje pod VIP šatorom, a novinari uobičajenu podvorbu u press prostorijama.

Čini se da javni pritisak na igrače da se napokon probude imao smisla.Posebno mi je drago da se kritika odrazila na Gojaku i njegovu igru u prvom poluvremenu. Pa i na trenera Peteva koji je konačno nešto promijenio u sustavu i sastavu.

Trener gostiju Genesio pohvalio je svog igrača Valbuena i Dinamovu  igru u obrani.

-Sretan sam i tužan rekao je trener Dinama Petev, Odigrali smo dobro, ali šteta što nismo i zabili.

Ne znam što je ovih dana bilo iza zatvorenih vrata. U Maksimiru - otkad se Zdravko Mamić povukao na tzv. savjetničku ulogu - dosta toga  događa se iza kulise. Dok je Mamić bio "živ" on bi i na grub i nespretan način znao priopćiti o čemu se radi, što se sprema i tko je eventualno za nešto kriv. Danas možemo samo nagađati. Iako znam da nitko nije kriv bez pravomoćne presude, ne znam čega se Mamić boji, ako nije kriv, ako jest i tako će biti što mora biti. Možda se dogovara nekakva nagodba. Možda je prisiljen šutjeti, ali klub mora djelovati prema navijačima i javnosti. Primjerice, što je s privatizacijom koja je odavno obećana.

Danas sam nakon dužeg vremena u daljini vidio sportskog direktora Marijana Vlaka. I to na utakmici mladih momčadi. Dok Kranjčar nije smaknut bio je stalno uz njega kao sportski direktor i pomoćni trener. Možda je danas, u odnosu na javnost, u pozadini zato što više nije pomoćni trener. Ili zato što više ne treba kontrolirati Kranjčara Pozicija sportskog direktora i pomoćnog trenera i tako je bila nelogiča.U Dinamu sve ima neku nedokućivu pozadinu.

I da podsjetim na još jednu činjenicu. Jako sam se tekstovima zalagao da Nestorovski, najbolji strijelac HNL-a, iz Intera pređe u Dinamo jer u Maksimiru nitko ne zabija i mislio sam da bi to bilo dobro. Ali iz nekih razloga se sumnjalo u njegovu vrijednost.. Mislim da su razlozi bili sasvim drugi. Nestorovski je dosad  u Palermu zabio sedam golova, tri manje od vodeće trojice strijelaca u Serie A i jednako kao veliki Higuain iz Juventusa. Podsjetimo Nestrorovski igra u znatno slabijem Palermu.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room