SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Intera zadovoljavaju i domaći remiji jer fenjeraši mnogo zaostaju. Ali to može biti i varka. Osijek dvaput vodio, isključen mu je igrač, a G. Boban promašio šansu utakmice

Foto: Djuka / Filipović zabio pred izbornikom Čačićem koji ga je došao gledati Foto: Djuka / Filipović zabio pred izbornikom Čačićem koji ga je došao gledati

INTER - OSIJEK 2:2 (1:1)

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledatelja oko 150.. Glavni sudac: Cestarić (Sisak) 6,5. Pomoćni suci: Modrić i Krmar (Zagreb). Četvrti sudac: F. Jović (Zagreb)

Strijelci: 0:1 - Ejupi (28), 1:1 - Filipović (40), 1:2 - G. Boban (53), 2:2 - Puljić (68) 11 m

INTER: Čović 6, Mesfin 6, Filipović 7, Begić 6, Čeliković 7, Šarić 6,5, Mazalović 6,5, Brlečić 6,5, Puljić 7, Blažević 6, Mamut 6 (od 85. Altipamakovski -). Trener Toplak 6,5.

OSIJEK: Mikulić 6, Matas 6, Arsenić 6,5, Barać 6, Barišić 6,5, Lesjak 6, Petrovkij 6 (od 80. Pušić -), G. Boban 7, Škorić 7, Grgić 6 (od 71. Vojnović -), Ejupi 7. Trener Zekić 7.

Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Boban (OsijekI
Isključen Matas (67), drugi žuti - Osijek

U ovakvim okolnostima velikg bodovnog zaostatka dvije posljednjeplasirane momčadi, Interu odgovrajaru remiji i na domaćem terenu protiv bolje plasiranih sastava. I svakako neodlučeno protiv Osijeka koji u povoljnom raspletu sutra može biti i treće plasirana jesenska ekipa. Ali za Zaprešićane to može biti i varka jer oni zasad nisu stvorili nekoga tko bi mogao biti novi Nestorovski, Posavec ili Ćosić, u smislu da su tako dobri da već sutra mogu na inozemno tržište. Jest da je Puljić na putu da bude nešto poput novog Nestorovskog, da Filipović igra najmanje kao Ćosić i da Čović brani blizu Posavca, no rezon, važno je koliko od nas zaostaju fenjeraši, može u nekom trenutku biti i opasan. Večeras su neki igrači - poput Čelikovića - odigrali jako dobro, ali je bilo i nedovoljno uvjreljivih prosjeka.
Osijek je izgubio dva boda, poslije dvostrukog vodstva i velike šanse i to nije trebalo. Ja ne poznajem dovoljno gostujuću momčad da bih mogao usmjeriti prstom, no usuđujem se reći da su G. Boban, Ejupi, Škorić, Arsenić i Barišić bili nositelji. Arsenića se sjećam još s posudbe u Sesvetama, Barišića donedavno iz Lokomotive. Ipak mislim da u Osijeku nije nešto funkcioniralo u zadnjoj liniji, a i G. Boban je morao onu šansu pretvoriti u gol.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room