SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Trener Tokić uvjerljivom pobjedom priveo Lokomotivu kraju jeseni. Da se nisu dogodila dva kiksa plasman bi bio za mjesto bolji. Split još slabiji nego 19. XI u Zaprešiću

Foto: Djuka / Lokomotiva pobjeda na kraju polusezoneFoto: Djuka / Lokomotiva pobjeda na kraju polusezone

LOKOMOTIVA - SPLIT 3:0 (2:0)

ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Bebek (Rijeka) 7. Pomoćni suci: Pataki (Đakovo) i Zobenica (Vinkovci). Četvrti sudac: Bel (Osijek).

Strijelci: 1:0 - Doležal (10), 2:0 - J. Ćorić (22) 11 m, 3:0 - Rrahmani (63)

LOKOMOTIVA: Zagorac 7, Kolinger 7. Majstorović 7, Rrahmani 7,5, Rožman 6,5, Capan 7, Ivanušec 7, J. Ćorić 7 (od 62. Majer 7), Grezda 7(od 83. Bočkaj -), Doležal 7 (od 80. I. Antunović -), Marić 6,5. Trener Tokić 7.

SPLIT: Kukić 6, Maglica 6, Dupovac 5,5, Mikulić 6, Vasilj 5,5, Vidović 6, Jakić 5,5 (od 46. Jukić 5,5), Boljat 5,5, Pavlovski 5,5 (od 84. Grubišić -), Pešić 6, Ugrina 5,5 (od 75. Roglić -). Trener Lokica 6.

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Rrahmani (Lokomotiva)

Lokomotiva je za kraj jesenskoga dijela sprašila tricu i završila polusezonu na šestom mjestu što je s obzirom na neke krizice tijekom natjecanja, sasvim solidan plasman. Bilo je i objektivnih stanja. Poslije izvrsnog ljeta u Europi, dogodio se kraj prijelaznog roka i "otimanje" Fiolića i Perića. A skupilo se i dosta umora. Ako uzmemo i prof. Barišića čak trojica trenera - on, Ivković i Tokić vodili su Lokomotivu kroz jesen. To može biti dobro, ali i loše. U 15. kolu Lokomotiva je neočekivanom pala od Intera u Kranjčevićevoj s 0:1. Trener Ivković je poslije susreta, na konferenciji za novinare, bio jako nervozan. Ja sam pomislio što mu je? Dan kasnije objavljeno je da odlazi u Saudijsku Arabiju. Igrači su to možda znali i nisu bili pravi. Onda je nastupio Tokić, koji je već bio prvi trener, ali prvi ispit u Splitu protiv Hajduka bio je poraz. I to ne bi bilo strašno da se nije izgubilo i u sljedećem 17. kolu od Slaven Belupa - 0:2 u Kranjčevićevoj. To su ta dva kiksa bez kojih bi možda plasman bio za jedno mjesto bolji. Izgubilo se na domaćem terenu i od Osijeka, no to je ipak treća momčad na ljestvici.
Večeras je Split potopljen u čvrstoj i vrlo motiviranoj igri. Posebice su bili dobri visoki stoperi - Rrahmani i strijelac - pa Doležal, Capan, Grezda...
Split sam posljednje u živo gledao 19. studenoga u Zaprešiću u porazu od Intera 0:2. Otprilike isti sastav. Ovo je bilo slabije izdanje.

Link na Fotogaleriju

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room