SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Inter djeluje na sve strane, stalno naviru svježe vijesti. Čeliković odlazi i to u Makedoniju. Mazalović opet ozlijeđen. Dolaze dvojica Bosanaca i jedan iz Hajduka preko Dinama! U Brežicama 4:0.

Foto: Djuka / Ivan ČelikovićFoto: Djuka / Ivan Čeliković

Iz Zaprešića naviru svježe vijesti. Inter djeluje na sve strane. Pobjeda nad slovenskim drugoligašem u Brežicama (4:0) je samo rutinska informacija. Pa i to da su golove dali Mamut, Brlenić, Mujagić i Fumić.
Trener Samir Toplak zanimljivo pita: hoćete li prvo dobre ili loše vijesti? Ja bih od loših.
-Onda ovako, kaže Toplak. Kolar, Blažević i Mazalović su ozlijeđeni. Osobito me brine Mazalović koji je obnovio nedavnu povredu. Nadalje, napušta nas Čeliković, standardni i dugogodišnji lijevi bek. Odlazi u Makedoniju. Puštamo ga bez odštete, zaslužio je to svojim višegodišnjim angažmanom za klub.
Nemojte više Samire, pređite na dobre:
-Od igrača na probi osobito su se istakli dvojica Bosanaca i jedan Splićanin pristigao iz Dinama. Bosanci su upravo otišli po papire. To su Emrah Hasanhodžić (23), 191 cm visoki stoper Travnika i Abid Mujagić (23), desni krilni iz Zvijezde Gradačac. Treći je Frane Šiljić, 18 godišnji prednji vezni iz Dinama koji je počeo u Hajduku, a prošlog kolovoza preselio se u Zagreb.
I to bi bilo to?
-Ne, jer tu je i Florian Fumić iz Krka vrlo zanimljiv igrač. Jedini je "problem" što njegovu poziciju imamo pokrivenu, ali će ipak s nama na pripreme, potvrđuje trener.
Inter već u petak odlazi u Medulin gdje će osim jakih treninga igrati i na turniru Arena kup. Prva utakmica je sa Slaven Belupom u nedjelju u 11 sati.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room