SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lokomotiva u Medulinu krenula pobjedom. Trener Tokić: Iznimno sam zadovoljan. Podunavac zanimljiv, među boljima. Kluk dobar. Lovrić nije igrao, tek se oporavio

Foto: Šogy / TokićFoto: Šogy / Tokić

Uz pripreme u Medulinu Lokomotiva će igrati i na Arena kupu u skupini s mađarskim prvoligašem Haladas FC i slovenskim prvoligašem FC Luka Koper. Popodne su bijelo-plavi pobijedili Koper s 2:0 (0:0) golovima Majstorovića i Grezde.
-Bili smo bolji, kako po šansama tako i u posjedu lopte 55:45, te u kornerima, ističe trener Mario Tokić. Jako sam zadovoljan trkom i zalaganjem igrača. Sve to bilo je iznimno dobro s obzirom da smo posljednjih nekoliko dana žestoko trenirali. Rezultat nije bio u prvom planu, premda je i on dobar.
Igrale su i prinove, odnosno dečki iz omladinskog pogona?
-Mihaljević se danas priključio i odigrao je dobrih 30 minuta. Krajnović iz omladinske škole, 99. godište, igrao je 25 minuta i pokazao raskoš talenta.
Kakav je Podunavac iz OFK beograda?
-Zanimljiv igrač. Odlično se kreće. Igra krilnog napadača. Bio je među boljima?
A Kluk? Je li zadovoljio?
-Jest zadovoljio je. I Valentić također?
Lovrić nije igrao?
-Lovrić nekoliko tjedana vuče ozljedu. Tek jučer je imao čvrste treninge. Mislim da će do kraja tjedna biti fit. Osim njega nisu igrali ni Oluić ni Doležal također zbog ozljeda.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room