SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lovrić jesenska zvijezda Kustošije zabila i drugi pogodak. Lokomotiva izgubila finale na 11-erce. Tokić: Jako sam zadovoljan pripremama, Lovrić ima osjećaj za gol

Foto: Djuka / Lovrić zabija i prvoligaškoj konkurencijiFoto: Djuka / Lovrić zabija i prvoligaškoj konkurenciji 

Lokomotiva je u finalu Arena cupa u Medulinu popodne izgubila na jedanaesterce 7:8 (1:1) od austrijskog predstavnika ST. Poltena. Prije finala Lokomotiva je pobijedila u sva tri susreta s gol razlikom 5:0. Zanimljivo da je jedini pogodak protiv mađarskog Haladasa u prethodnom dvoboju postigao Lovrić i da je danas u finalnom susretu jedini strijelac također bio Lovrić u 56. minuti.
-Bočkaj mi je nabacio i ja sam pogodio, objasnio je strijelac..
SportNewsu je Lovrić interesantan i zato što je u protekloj polusezoni igrao za trećeligaša Kustošiju, a s obzirom da smo mi uz ostalo specijalizirani i za praćenje treće lige, njegovi nastupi u prvoligašu izazivaju naše pojačano zanimanje.
O njemu i o ukupnom dojmu, te o daljnjim nastupima razgovarao sam s trenerom Tokićem:
-Mi smo u svakom pogledu zadovoljni s medulinskim pripremama. Igrači su bili disciplinirani i u potpunosti predani treningu. Kod Lovrića se vidi da je preskočio nekoliko stepenica, ali i da nešto ima, osobito osjećaj za gol. Vidjet ćemo kako će se dalje razvijati. U srijedu idemo u Zagreb. Sljedeća utakmica bit će u subotu u 12 sati s Marsonijom na Kajzerici. Tjedan dana kasnije 11. veljače u Veslačkoj sa Zagrebom. Trebali smo igrati i u srijedu 8. veljače, ali nam je jedan mađarski klub otkazao. Možda ipak s nekim dogovorimo.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room