SportNews.hr

prava sportska priča

Puljić zabio euro-gol, Toplak nezadovoljan igrom momčadi. Čović najbolji. Kolar ozlijeđen već 2,5 tjedna

Foto: Djuka / ČovićFoto: Djuka / Čović

U Čatežu gdje je Olimpija na pripremama, inače drugoplasirana momčad slovenske jeseni i zaprešićki Inter odigrali su 2:2 (0:0). Od četiri gola tri su dala dvojica interaša: Komorski u vlastitu mrežu u 60. minuti, a Puljić dva u ljubljanska vrata (72. i 74.) od kojih je jedan trener Toplak označio kao euro-gol. Olimpija je pogotkom Kirma izjednačila u 90. Kako je omjer kornera bio 7:3 za Inter koji je vodio do pred sam kraj pomislio sam da je propuštena pobjeda:
-A ne, odigrali smo slabo, nismo bili tečni. Vratar Čović je bio možda i najbolji naš. Priznanje zaslužuje Puljić za dva gola od kojih je jedan bio za televizijske uvodnike. Nadao sam se da će tako biti poslije napornih priprema i jednodnevnog odmora. Puno je ozlijeđenih igrača, tanki smo, komentirao je Toplak.
Kojih nije bilo?
-Kolar je ozlijeđen još na medulinskim pripremama. Nema ga dva i pol tjedna. Mazalović je obnovio jesensku ozljedu. Fumić koji je došao s Krka, a poslati ćemo ga negdje na posudbu. također je ozlijeđen. I Postonjski vuče ozljedu. O Ottochianu sam već govorio.
Zanimljivo, Slovenci na svojim društvenim mrežama govore oštro o propustima ljubljanske obrane.
Nova provjera Intera bit će u subotu s Goricom u Zaprešiću umjesto u Gorici kako je bilo najvljeno (14,00).

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room