SportNews.hr

prava sportska priča

Tokić pohvalio: Lovriću ovo je tvoj gol. Lučko u prvenstvo pod pritiskom pobjeđivanja

Foto: Djuka /Chiquino udarac za jedini gol na utakmiciFoto: Djuka /Chiquino udarac za jedini gol na utakmici

LOKOMOTIVA II - LUČKO 1:0 (0:0)

ZAGREB - Igralište na Kajzerici. Gledatelja: 10. Glavni sudac: Dadić, pomoćni Jakopec i Fišić.

Strijelac: 1:0 - Chiquino (62)

LOKOMOTIVA II: Filipović, Valentić, Oluić, Stolnik, Ali Karimi (od 75. Podunavac), Capan (od 46. Halilović),  Ivanušec (od 60. Kluk), Chiquino, Bočkaj (od 60. Đuranović), I. Antunović (od 60. Lovrić), F. Mihaljević (od 75. Brezina). Trener Tokić.

LUČKO: Žarkov, Shin, Pezo, Lončar, Bae, Janjiš, Brtan, Karamatić, Karoglan, Rak, Petrović (Šostik, Čolić, Bajalica, Badrov, Jurić, Yang, Kovačić, Filipović, Rihtar, Kćira, Križanić). Trener Mladina.

-Ovo je tvoj gol Lovriću, uzviknuo je trener Tokić kada se novak iz Kustošije efektno probio po krilu i nabicio Portugalcu za jedini pogodak na utakmici.

Poslije svršetka trener nije nikoga posebno pohvalio, kazao je da su svi bili dobri, ali se meni čini da bi valjalo izdvojiti oba stranca, Ali Karimija i Chiquina, te Valentića.

U razgovoru s Tokićem vratio sam se na subotu i portugalčev učinak protiv Osijeka. Ušao je od 57. minute i nije mi se baš dopao:

-Teško je ući s klupe i odmah prihvatiti visoki ritam kakav je utakmica imala. Osim toga sudjelovao je kod drugoga gola, podsjetio je trener.

Pitao sam ga i tko će u Rijeci zamijeniti isključenoga Šunjića, ali još nije imao odgovora.

 

Lučko je u dva poluvremena igralo u dva različita sastava. Vjerojatno je onaj iz prvog dijela momčad koja će nastupiti u Dugopolju. Plus Golubar i T. Tolić koji se oporavljaju. Baltić sigurno neće, a i da može, zbog tri žuta nema pravo. Lučko je u oba poluvremena pokazalo solidnu igru.

S trenerom Mladinom poveo sam raspravu o ambicijama u predstojeće tri prvenstvene utakmice s obzirom na pretposljednju poziciju na ljestvici.

-Mi u svakom od ta tri susreta moramo ići na pobjedu. Druge nam nema. Ofenzivnom ili defenzivnom taktikom svejedno, kazao je Mladina.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room