SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Pivarićev uspon forme i sjajan gol iz slobodnog udarca. Interovci nezadovoljni suđenjem. Toplak na pressici zajedljiv s porukom koja grize u meso: Ne, Zebec je bio izvrstan

Foto: Šogy / PivarićFoto: Šogy / Pivarić

DINAMO I - INTER 2:0 (1:0)

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 3.410. Glavni sudac: Zebec (Varaždin) 6. Pomoćni: Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Loparac (Sladojevci). Četvrti sudac: Župan (Bjelovar)

Strijelci: 1:0 - Pivarić (43), 2:0 - Hodžić (89)

DINAMO I: Livaković 7, Stojanović 6,5, Lešković 7, Schildenfeld - (od 16. Perić 6,5),  Pivarić 7,5, Antolić 6,5, Pavičić 6, Sammir 6,5 (od 67. Gojak -), Guilherme 6 (od 62. Olmo -), Fiolić 6, Hodžić 7. Trener Petev 6,5

INTER: Čović 6, Bosec 6, Filipović 6,5, Komorski 6,5, Mesfin 6, Mazalović 6, Postonjski 6 (od 82. Čale -), Puljić 6, Blažević 6, Zulim 6 (od 62. Polizzi -), Mamut 5,5 (od 53. Mujagić -). trener Toplak 6.

Ocjena utakmice 7.

Igrač dvoboja: Pivarić (Dinamo I)

U Maksimir sam došao iz Sesveta pod dojmom brijantne igre Mora u drugom poluvremenu za Dinamo II. Ne može se to uspoređivati, sigurno i u prvom sastavu ima igrača koji bi protiv drugoligaša prodavali razne vrste driblinga. Trener Petev je na press konferenciji govorio o velikom broju prigoda Modrih u prvom dijelu susreta protiv Intera koje po Petevovim riječima nisu realizirane zbog nedovoljne koncentracije i manjka strpljivosti. Ja to baš nisam vidio, možda sam još bio sesvetski vruć, ali sam ipak zapazio dvije vrlo zrele prigode Zaprešićana koje su mogle završiti u mreži Livakovića. Ipak, ruku na srce, Dinamo I je zasluženo pobijedio jednim prelijepim golom Pivarića iz slobodnog udarca, te rutinskim pogotkom Hodžića koji se pretvara u rasnog strijelca. Ako se Hodžić već digao, Pivarić se sve sidljivije uspinje i u igri. Ali sama igra Dinama I nije bila neka posebna, niti se uočavao neki trenerski rukopis. Dinamo ima toliko kvalitetnih igrača koji, ako su maksimalno pripremljeni i ovakvim izvedbama mogu pobijediti svakoga u Prvoj HNL, osim baš izravno Rijeku. Ali tko može tvrditi da ne i to.

Zanimljivo je bilo čuti trenera Intera Toplaka na press konfernciji, s obzirom da je svako malo skakao s klupe i prigovarao suđenju.

Očekivalo se da će poslije susreta sasuti "drvlje i kamenje" na Zebeca, a on je na pitanje novinara Olivarija, kako ocjenjuje suđenje s obzirom da je često protestirao, odgovorio: "Suđenje je bilo izvanredno". Iako to Toplak nije priznao očito je odgovor bio zajedljiv  s "porukom koja grize u meso". Poslije sam se čuo s Interovcima koji su bili krajnje nezadovoljni Zebecovim suđenjem.

Toplak je dao još jednu zanimljivu izjavu:

-Dinamovi nogometaši su vrhunski individualni znalci, ali za nešto više treba još nešto.

Premda nije rekao ništa više meni se čini da je mislio na riječ trener. Ponekad i sam tako mislim. Dobro sad je i Jozak tu.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room