SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Upravni odbor NK Rudeša zaključio ono što zastupam mjesec dana. Zašto otac i sin Knežević bježe od mene? Možda zato što je SportNews neke stvari spoznao prije njih

Foto: Djuka / Brkljača doveo neadekvatna pojačanja
Osjećam se ponosnim čitajući danas zaključke Upravnog odbora NK Rudeša koje u svojoj biti zastupam već mjesec dana. Rudešani su otprilike zaključili da je novi sustav baskijskog trenera Alonsa bio pogrešan da su tzv. pojačanja koja je doveo sportski direktor Mario Brkljača bila pogrešna da Alonso nije kapacitet pa će uz njega na klupu predsjednik Ivan Knežević ili sportski direktor Brkljača (ne znam po čemu bi to on i od kuda se uopće stvorio - igrao je u Zagrebu, Hajduku i Sibiru - kad mu polovica dovedenih igrača ne valja) da se žurno treba pojačati. Pisao sam ja i druge stvari pa sam postavio i tezu da je netko prevario Baske i nagovorio na nešto što je sasvim upitno. Razgovarao sam i sa samim trenerom Alonsom.
Zanimljivo SportNews o stajalištima Uprave nije obavijšten. Unatoč mojim porukama i molbama otac i sin Knežević ne javljaju se od prošlog ponedjeljka. Oni su vjerojatno zavidni što sam neke stvari spoznao prije njih. Oni ne vole novinare (ajde recimo izvjestitelje jer je oko njih novinara gotovo i nema, a zna se tko se može zvati novinar) sa stavom. Oni žele one kojima će nametnuti svoje mišljenje. Nedavno mi je direktor Tomislav Knežević nudio okladu da će za dva tjedna biti sve u redu, a kako nije ni za tri dobro da nisam okladu prihvatio, jer bi direktor sada imao "posljedica".  
Mislim da se u Prvoj HNL NK Rudeš ne može ponašati na zonskoj razini.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room