SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Udarnik iz Kurilovca doživio prvi poraz u prvenstvu. Perković trener Udarnika: Bahatost i prepotentnost nam se osvetila. Mlada ekipa Zagreba ll iznenadila solidnom igrom.

Foto: Djuka / Mladi Zagrebaši prizemljili zvijezde iz KurilovcaFoto: Djuka / Mladi Zagrebaši prizemljili zvijezde iz Kurilovca

ZAGREB II - UDARNIK 2:1 ( 2:0)

ZAGREB- Igralište Stadion NK Zagreba. Gledatelja 50. Glavni sudac: Kožar( Donja Stubica). Pomoćni suci: Filko ( Klanjec) i Vincelj(Pregrada). Četvrti sudac: Kumpar( Stubičke Toplice).

Strijelci: 1:0- Čavar (15), 2:0 - Šutić (26), 2:1 - Petković( 46)

Zagreb II : Bruno Javor, Dominik Kovačić, Robert Radić, Filip Mršić, Karlo Zebić (od 46 Marko Jokić), Damir Čavar, Daniel Števulj( od 77. Mario Rajkovača), Antonio Sekulić, Zvonimir Medić( od 55. Toni Brečić), Franko Surač, Danijel Šutić.

Udarnik: Domagoj Kranjčec, Mijo Šarić, Damir Milanović, Dražen Ladović, Matej Skrbin ( od 75. Josip Mihanović), Kristijan Brčić, Matej Kelava ( od 45. Stjepan Pralas), Josip Grdenić, Ivan Matanović( od 31. Goran Petković), Karlo Strunje, Ante Džaja.

Igrač dvoboja: Danijel Štulec ( Zagreb II )


Udarnik je izgubio utakmicu. To je glavna vijest dana, u krugovima Međužupanijske lige središta Zagreb. Bila je po svemu prikazanom to jedna mogli bismo reći, solidna utakmica, imajući na umu da se radi o četvrtome rangu hrvatskog nogometa. Udarnik je došao u Zagreb na gostovanje kod mlade momčadi Zagreb II, tj druge momčadi Zagreba. Po zapisniku bi se dalo iščitati da je Udarnik došao igrati protiv Juniora Zagreba. Udarnik je započeo utakmicu kao da njegovi igrači nisu ni došli, iako favoriti ove utakmice, pa i cijelog prvenstva danas nisu igrali dobro. Pogotovo u prvom poluvremenu. Zagreb nakon dvije brze akcije u razmaku od nepunih dvadesetak minuta, dolazi do lakih golova i lijepe prednosti. Ta dva gola, pokoja poluprilika, par čvrstih startova jedino je čemu su gledatelji svjedočili u prvome dijelu. Nije se niti očekivalo da to bude neka ljepotica od igre, ali da su obje ekipe mogle bolje, svaki navijač i neutralni promatrač složio bi se. U nastavku se činilo kao da su se igrači Udarnika tijekom odmora pribrali, a i trener im je puno toga imao za reći. Brzom akcijom, tek što je sudac svirao nastavak smanjili su zaostatak na dva prema jedan.  Pritisak Udarnika trajao je svega dvadesetak minuta, nakon toga nije praktički stvorio šansu. Zagrebaši su se većim dijelom nastavka branili, a iz kontri imali su par izglednih prilika, za još pokoji gol. 
- Jednostavno, naišli smo na raspoloženog domaćina. Ušli smo ušli prepotentno i bahato, to nam se osvetilo s dva primljena gola. Drugo poluvrijeme ajmo reći igrali smo ok, ali nije bilo dovoljno, vidno ljut rekao je Borivoj Perković trener Udarnika 
Zadovoljan je bio trener Zagreba:
- Igrali smo lepršavo prvo poluvrijeme, jako sam zadovoljan igrom danas.
Upitao sam ga kakve su ambicije ove mlade momčadi u nastavku prvenstva:
- Igramo utakmicu po utakmicu, pa će mo vidjeti. Dosta je tu promjena, s obzirom na prvu ekipu i potrebe prve ekipe, tako da nikad ne igramo u istom sastavu.

Link na Fotogaleriju

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room