SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Trofej dječji nogomet 2017 Jastrebarsko, preko 150 ekipa. Prstići NK Vinogradara s najboljim igračem i strijelcem turnira osvojili prvo mjesto

U Jastrebarskom se za vikend održavao veliki Međunarodni turnir Trofej dječji nogomet 2017 u organizaciji portala Dječji nogomet. Na turniru je sudjelovalo preko 150 momčadi u više kategorija.
Prstići Vinogradara 2008 godište pod vodstvom trenera Brune Vađina osvojili su prvo mjesto. Pored pobjedničkog pehara pripale su im i nagrade za najboljeg igrača Ivan Lukina, a najbolji strijelac bio je Martin Jarnečić.
Za pobjedničku momčad nastupali su: Mlinarić Martin, Vito Dubrović, Ivan Lukina, Martin Jarnečić , Bruno Vučinić, Ante Kalauz, Leon Preložnjak, Marinko Kalauz, Dominik Ajdić, Emerik Bakšić, David Kalafatić, Karlo Domjančić, Ivan Miletić, Vid Ivan Vučić, Marko Režek, Nikola Režek, Filip Šiljevinac, Dario Stepinac, Jakov Severinac i Filip Suša.

- Naši najmlađi pobijedili su što nas je sve jako razveselilo, a posebno što su u ekipi najbolji igrač i strijelac turnira, to je naša budućnost i to je odgovor onima koji se pitaju zašto toliko ulažemo da im stvorimo uvjete kao rijetko koji klub , rekao je Ivan Rubinić glavni sponzor Vinogradara čijom zaslugom je u bivšoj vojarni iznikao nogometni kamp namijenjen omladinskoj školi.

- Ovo je uspjeh cijelog kluba, a najviše naših trenera koji sada imaju odlične uvjete za rad, pa očekujem da će ovakvih uspjeha biti i više. Postavljanjem Tomislava Kelava našeg bivšeg igrača za šefa koji će biti i trener mlađih pionira nadograđujemo školu osim u infrastrukturnom i u kadrovskom segmentu, govori Tomislav Višević sportski direktor kluba.

Turnir se odigravao na dvije lokacije u bivšoj vojarni kampu za omladinsku školu NK Vinogradara i na terenima NK Jaska.

Fotogalerije:

Link: Fotogalerija 1

Link: Fotogalerija 2

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>