SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Iztok Kapušin, trener Krke: Trenutno s nama trenira 8 Hrvata iz okolice Zagreba, vidjet ćemo tko će od njih ostati. Oglednu utakmica Lokomotiva i Krka igraju na Kajzerici u nedjelju u 17,30.

 

Iztok Kapušin slovenski nogometni stručnjak imenovan je za trenera NK Krke iz Novog Mesta  člana 2. Slovenske lige. Kapušin je u Hrvatskoj poznat kao trener koji cijeni hrvatske nogometaše, a trenersku funkciju je obnašao u NK Bistra i NK Dragovoljac iz kojega je otišao za trenera NK Celje.

Ovih dana Kapušin je kontaktirao nekoliko hrvatskih nogometaša kako bi ih angažirao u svom novom klubu među kojima se spominju Petanjek, Brekalo i još neki poznati s naših drugoligaških i trećeligaških terena. 

Kapušin nam je u razgovoru za SportNews rekao:

- Angažirao sam najprije Kristijana Mitrečića s kojim sam radio u Bistri i Dragovoljcu, on je stvarno TOP kondicijski trener.

Ovih dana boravili ste u Zagrebu i razgovarali s nekoliko naših igrača koje ste voljni angažirati u Vašem novom klubu ?

- Nakon imenovanja na mjestu trenera NK Krka i viđenja situacije, ocjenio sam, da je potrebno osvježit momčad. Nakon ispadanja iz Prve lige, nekoliko nositelja igre u prošloj sezoni napustilo je klub, pa je potrebno sa nekim prinovama osvježiti momčad. Pošto sam dogovorio suradnju sa poznatim hrvatskih nogometnim agentom g. Dankom Đikićem, u suradnji sa njim slažem momčad za predstojeću sezonu. Trenutno trenira sa nama čak osam hrvata, koji svi dolaze iz okolice Zagreba. Vidjet čemo, koji od njih će na kraju ostat.

Koji su to igrači?

- O imenima još ne bih sada.

Što očekujete u novoj sezoni i koji su ciljevi postavljeni od strane uprave?

- Uprava kluba nije postavila ispred mene cilj, da se mora pod svaku cijenu ući nazad u prvu ligu. Ali ja sam takav trener, koji želi samo naprijed i sam sebi sam postavio cilj, da se borimo za vrh tabele, isto sam rekao i igračima u svlačionici. Največa motivacija za igrače su postavljeni ciljevi, koji naravno moraju biti u okvirima mogućnosti.

Nekoliko klubova u Hrvatskoj je u potrazi za trenerom, da li Vas je netko kontaktirao?

- Imao sam nekoliko kontakata sa ljudima, koji se vrte oko hrvatskog nogometa ali konkretne razgovore sa klubovima nisam imao.

U nedjelju 10.07. u 17,30 na Kajzerici igrate oglednu utakmicu s Lokomotivom koja je također u potrazi za trenerom kada bi Vam ponudili mjesto trenera da li bi ste ga prihvatili?

Izuzetno cijenim rad prof. Barišića s kojim sam se natjecao dok sam bio trener Bistre i Dragovoljca u 2. HNL. Žao mi je, što je završila priča na takav način i želim mu sve najbolje u daljnjoj trenerskoj karijeri. Lokomotiva je jedan od največih klubova u Hrvatskoj, pa mislim da bi svakom treneru bila čast trenirati takav klub. 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room