SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Na minus 180 do bržeg oporavka i regeneracije; Instalirana kriosauna u Tuškanovoj 23

Foto: Djuka / Tim Infinitum progresum pored KriosauneFoto: Djuka / Tim Infinitum progresum pored Kriosaune

Infinitum progresum tvrtka koja se specijalizirala u području sportskog konzaltinga, sportske dijagnostike, rehabilitacije i regeneracije počela je s radom u Zagrebu ul Grge Tuškana 23.

Tim mladih stručnjaka osmislio je program za sportaše koji se može primjeniti i na one koji se ne bave sportom u cilju održavnja fizičke spremnosti , dijagnostike u cilju prevencije i poboljšanja rezultata kod rehabilitacije nakon trauma i sportskih ozljeda. 

U centar smještenom na više o 100 četvornih metara pružaju usluge manualne terapije koja otklanja bol kod akutnih i kroničnih stanja, opušta napete mišiće, omekšavaju se miogeloze i poboljšava cirkulacija. Tenziomiografija (TMG)  kojom se omogućava objektivna evaulacija funkcionalnog stanja svakog mišića kao i disbalans i asimetrije svih mišića zajedno. Termografija je metoda lociranja bolnog stanja na brz, lak i bezbolan način. Kriosauna je tretman kratkotrajnog izlaganja ekstremno niskim temperaturama od -110  do -180 Celzijusa. Izlaganje ekstremno niskim temperaturama koristi kod reumatskih problema i problema lokomotornog sustava, kod estetike i age menagmenta i vrhunskog sporta. Kriosauna se može koristiti i kod mršavljenja, rješavanja dermatoloških problema, antistres programima, za dizanje imuniteta, regeneraciji sportaša i ortopedskoj rehabilitaciji.

Našu pozornost najviše je pobudila Kriosauna ove vrste prva u Zagrebu, njen princip rada demonstrirao nam je Marko Sukreški, koji je pojasnio njene učinke:

- U kapsulu kriosaune ulazi se samo u gaćama i papučama na nogama, temperatura se spušta do - 180 celzija, tretman traje najduže tri minute. Ovako niska temperatura u organizmu aktivira mehanizme za preživljavanje što ga na neki način resetira. Probao sam, oslobađa se veliki adrenalin, nakon tretmana osjeća se ugoda i stvarno je dobro. Jednim tretmanom gubi se oko 800 kalorija.

Fotogalerija:

Foto: Djuka

 
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room