SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Teško shvatljiva pogreška Medića. Najbolji strijelci Šehić i Jurilj u prvom poluvremenu na klupi. Tokić svo vrijeme rezerva.. U poluvremenu tri promjene i druga igra. Na kraju posjed 53:47 u korist Zagreba

Foto: Djuka / Mario Jelavić prvi topnik SolinaFoto: Djuka / Mario Jelavić prvi topnik Solina

SOLIN - ZAGREB  1:0 (1:0)

SOLIN - Stadion pokraj Jadra. Gledalaca oko 200.   Glavni sudac: Bionda (Zaprešić) 6,5. Pomoćni suci: I. Mihalj (Velika Gorica) i Gvozdanović (Jastrebarsko). Četvrti sudac: Papak (Šibenik)

STRIJELCI: 1:0 - Jelavić (37) 11 m,

SOLIN: Višić 7, Mrković 6,5, Šarlija 6,5, Gruica 6,5, Farić 7, Batarelo 6,5, Ninčević 7, Zoungrana 7, Cicijelj 7,5 (od 65. Luetić -, od  82. Svalina -), Leko 6 (od 65. Perković -), Jelavić 7. Trener Labrović 7.

ZAGREB: Topić 7,5, Patafta 6, Kovačić 7, Bodrušić 6,5, Pintarić 6, Šulc 6, Ćavar 6, Jurak 5,5 (od 46. Čirjak 6), Musa 5,5 (od 46. Šehić 6), Kauzlarić 5,5 (od 46. Jurilj 6), Matijašević 6. Trener D. Medić 5,5.

Ocjena utakmice: 6,5

Igrač dvoboja: Topić (Zagreb)

Kod trenera Zagreba Dražena Medića teško je pronaći logiku. Utakmicu sa Solinom počeo je s momčadi u kojoj nije bilo najboljih strijelaca: Šehića inače na čelu ukupne  liste, te Jurilja na sedmoj poziciji. Njih dvojica su ukupno za Zagreb u ovom prvenstvu postigli 53 posto golova. Klupu je grijao i Niko Tokić, također strijelac koji se vratio iz Singapura, a prije toga je igrao u Dragovoljcu. Da li je to razlog, ali Zagreb je u prvom poluvremenu bio posve bezopasan, dok je njegovu mrežu uglavnom spašavao vratar Topić.

Ja sam očekivao "sudar" dvojice, prije susreta najboljih strijelaca Druge HNL, Šehića i Jelavića. Domaći strijelac je zabio iz kaznenog udarca. Dvoboj je izostao i preostalo mi je da čekam nastavak.

Medić je u stanci izgleda shvatio da je debelo pogriješio i odmah na početku drugog poluvremena u igru je uveo trojicu:: Šehića,, Jurilja i Čirjaka. Zagreb je igrao bolje. Bio je i ukupno  bolji  u posjedu lopte 53:47.

Mario Jelavić je s 12 pogodaka trenutačno na čelu liste strijelaca. Nedavno sam s njim razgovarao u Zagrebu. Djelovao je vrlo samouvjereno: bit ćemo prvaci i bit ću prvi strijelac. Dobro je Mario, danas si odlučio,, ali si imao tri zicera, a zabio  samo jenom. I to s bijele točke. Nije bilo dovoljno za tako zdravu ambiciju. U europskim ligama se svaki zicer zabija.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>