SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Predsjednik Rudeša I. Knežević priznao da je drugi gol zabijen iz zaleđa. Imoćane to nije smirilo. Rudeš se diže u igri i drži čelo. Vuco opet najbolji

Foto; Djuka 7 Matko Babić, ofsajd ili ne?Foto; Djuka 7 Matko Babić, ofsajd ili ne?

RUDEŠ - IMOTSKI 2:1 (0:0)

ZAGREB - Stadion Rudeša. Gledalaca oko 500. Glavni sudac: Linić (Rijeka) 6. Pomoćni suci: Mađarić (Vrsar) i Balen (Rijeka). Četvrti sudac: Čužić (Velika Gorica).

Strijelci: 1:0 - Vuco (50), 2:0 - Kamenar (55), 2:1 - Jeon (84)

RUDEŠ: Hendija 7, Franić 6,5, Borevković 7, Jelić Balta 7, Boršić 7, Vuco 7,5, Grbić 6,5, Kamenar 7, Havojić 7 (od 83. Topić -), Ćubel 6 (od 70. Ljubičić -), Babić 7 (od 75. Aralica -). Trener Bišćan 7.

IMOTSKI: Gudelj 7,5, Češljar 6,5 (od 71. Jeon 7), Grubić 6,5, T. Puljić 7, Strika 6,5, Varea 6, Landeka 6,5, Begić 6,5, K. Puljić 6 (od 61. Vrgoč -), Bošnjak 6, Grubišić 6 (od 46. Krištić 6).

Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Vuco (Rudeš)

Žao mi je Imotskog. Kad god ih gledam u Zagrebu ostaje nešto sporno. Nije im lako protiv osam zagrebačkih drugoligaša, ali ni njihov temperament nije lako podnijeti. Vikali su i galamili čak i nakon što je Ivan Knežević, predsjednik i sportski direktor Rudeša, priznao da je drugom domaćem golu prethodilo zaleđe. Matko Babić izravni sudionik kod zabijanja toga gola misli da zaleđa nije bilo. Akcija se, naime, odvijala u dva maha: prvo je Babić prihvatio loptu i sam se usmjerio prema Imotskom vratara da bi odjednom stao.
Zašto si stao, kad zaleđa nije bilo pitao sam ga:
-Zato što su i ostali nekako zastali, a iz publike sam čuo povike - ofsajd! Ali sam se brzo snašao, opet krenuo i uputio centaršut poslije kojeg je Kamenar zabio. Prije toga netko od njihovih je odbio glavom i ja nisam primijetio zaleđe.
Da Matko Babić nije neočekivano stao i u svom stilu nezadrživo nastavio dalje, bio bi to pravi zicer. Ne bi bilo galame i povike.
Rudeš se u igri diže, no uz razdoblja punoga pritiska i zrelih šansi, pred kraj se pojavila kriza, U 88. minuti gostujući bek Strika imao je idealnu prigodu za 2:2. Imao je potom i Aralica za domaće, tako da je rezultat uz jedan sporni događaj, potpuno pravedan. Rudeš je opet na čelu ljestvice i slijedi mu gostovanje u Lučkom.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>