SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Mladina novi trener Gorice: Nećemo mijenjati stil, težiti ćemo posjedu i pas igri. Ostali smo bez Matoševića

Foto: Djuka / Davor MladinaFoto: Djuka / Davor Mladina
Iako do kraja drugoligaške karavane ima još puno zamki kako za one na vrhu tako i za klubove na začelju već bi ovo 26. kolo moglo nagovijestiti neke rasplete, pogotovo ako bi utakmice za pojedine sastave značile pobjede ili poraze. Pretežno neodlučeni ishodi i dalje bi zadržali status quo. Ako Zagreb u Kranjčevićevoj padne od HNK Gorice, ako Lučko na domaćem terenu izgubi od Rudeša, te ako Solin pobijedi Imotski u gostima formirat će se dosta izdvojene skupine i gore i dolje, između kojih treba birati nove prvoligaše ili trećeligaše. U tome, dakle, slućaju to bi bili Rudeš, Gorica i Solin, te Zagreb, Lučko i Imotski. Cilj Sesveta ove sezone nije Prva HNL, ali je to svakako Kup ZNS-a. No, kako ima još dosta do kraja meni izgleda da će još ovaj put prevladavati rezultati bez pobjednika.
Premda novi trener HNK Gorice Mladina kaže da oni u Kranjčevićevu idu pobijediti.
Gledao sam vašu utakmicu s Hrvatskim Dragovoljcem i zapazio da niste mijenjali stil igre. I dalje ste dali prednost tehničkoj igri. Niste uvodili nekoga lava s oštrim zubima - ako ga uopće imate - koji bi na sredini terena pričao neku drugu priču?
-Ja sam došao u gotovu situaciju i premalo je vremena za drastičnije promjene. Težimo posjedu lopte, dečki su tako naučili igrati, dobri su na lopti i uspješni u pasu. Nećemo uvoditi nikakvoga lava s oštrim zubima.
Što je s Matoševićem?
-Njega smo izgubili. Matoševiću će operirati ili već jesu, kilu ili bruh kako hoćete.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>