SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Je li u pitanju pakleni plan D. Medića: okriviti sedmoricu za krah. Kovačić najbolji igrač i donedavni kapetan: Medić mi je oduzeo traku pod izgovorom da me ona zamara, a ja se s time nisam složio

Foto: Djuka / Kovačić donedavni kapetan, a sada i bivši igrač ZagrebaFoto: Djuka / Kovačić donedavni kapetan, a sada i bivši igrač Zagreba

Kao što je poznato u ponedjeljak je predsjednik i trener Zagreba Dražen Medić  sedmorici ponajboljih igrača "dao nogom u tur", drugim riječlma pokazao im "izlazna vrata" i time poručio da su zapravo oni krivci za trenutačnu gotovo bezizlaznu desetu poziciju kluba na prvenstvenoj ljetvici. Nakon ispadanja iz Prve HNL, Zagreb je sada na putu da ispadne i iz Druge HNL. Kriva su, dakle sedmorica (Šehić, Tešija, Kovačić, Musa, Travaglia, Pralas i Muić), a Dražen Medić, nositelj dviju najvažnijih funkcija u klubu, predsjednika i trenera, nije i on ostaje!

 Ali Medić je lukav čovjek. Njegovo objašnjenje za javnost - ako ga uopće bude - mogao bi se svesti na konstataciju da on nije nikoga potjerao, nego je pitao, "tko ne želi dalje s nama" u ovu tešku avanturu za očuvanje statusa, tko želi otići, neka ide i sedmorica su podigla ruke. A tko su ti? Kukavice, željni novca, dobroga transfera i lagodnoga života kojima je klub na zadnjem mjestu. Tako to Medić može  prodavati naivnima. Ako bi kojim slučajem uspio ostati drugoligaš, tada bi rekao "vidite što ja mogu, kakav sam zapravo mag..." Ako ispadne onda će za sve biti krivi kukavice i nogometna mafija.

-Sastančenje smo počeli odmah nakon poraza od Gorice, otkriva donedavni kapetan i najbolji igrač Dominik Kovačić. Predsjednik nije bio zadovoljan našom igrom i sastanak smo nastavili u nedjelju. Tamo smo čuli nešto što je do toga trenutka bilo nezabilježeno. Mi nikoga nećemo kočiti, tko hoće neka dođe po svoje papire. Nismo vjerovali. Koliko puta smo tražili ispisnice, bez ikakvog efekta. I najzad se to dogodilo. Nas sedmorica smo došli i više nemamo nikakvih međusobnih obveza prema klubu.

Vi ste Kovačiću (23) do prije mjesec ili dva bili ne samo najbolji nego i kapetan momčadi. Igrali ste rano, još kod Ćire. Ali traka vam je oduzeta? Zašto?

-Predsjednik je procijenio da me kapetanska traka zamara i loše djeluje na mene, a ja se s time nisam složio.

Što sada, kakvi su vam planovi?

-Mogao bih se još dva tri dana registrirati za neki klub, ali neću izabrati tu opciju. Čekat ću ljeto i preko njemačke agencije tražiti novi angažman.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>