SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Gorica nije pobijedila, a Lučko je izgubilo i u idućem kolu je međusobna "utakmica smrti". Jelavić postigao gol i vodi na ljestvici s dva pogotka prednosti ispred Tatara

Foto: Djuka / Jelavić na čelu liste strijelacaFoto: Djuka / Jelavić na čelu liste strijelaca

Drugoligaška ljetsvica se kompliocira sve više. Postaje sve vruće gore i dolje. HNK Goprica nije pobijedila Imotski i prepustila je prvo mjesto Rudešu i dopustila da ju s 47 bodova dostigne Solin.

-Zamislite kakva bi to sjajna situacija bila: Solin prvak, a Mario Jelavić najbolji strijelac Druge HNL, poručuje iz Solina trener Mirko Labrović. Danas protiv Lučkog Jelavić je dao jedan gol i učvrstio svoju  vodeću poziciju na listi strijelaca sa 12 golova. Drugi Tatar postigao je deset, podsjeća Labrović. Jelavić malo sporije, ali sve više napreduje. Svaku drugu utakmicu zabije gol. Snažno je privržen momčadi. Eto i danas je igrao iako mu je umro djed!

Gorica se poslije neodlučenoga nije javljala pa sam pozvao trenera gostiju Vjerana Simunića. Imotski je upravo bio na putu prema kući.

-Nismo igrali kukavički. Pokazali smo karakter premda bez petorice, šestorice igrača. U Imotskom vlada velika želja za ostankom. Sada smo opet u kombinaciji. Ako u sljedećem kolu pobijedimo Šibenik (18. travnja) to bi bio defintivan povratak među momćadi s izgledima.

Zašto je isključen kapetan Gorice Jančetić?

-Zbog dva žuta kartona. U samoj završnici susreta i to mi je žao.

Tomislav Baltić, kapetan Lučkog, na povratku iz Solina u Zagreb kaže da nisu imali sreće.

-U sljedećem kolu(18. travnja) primamo Goricu u to je najvažnija utakmica prvenstva, sažeo je situaciju Baltić.

Jednako vjerojatno razmišljaju i gosti koji se bore za prvo mjesto.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>