SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Biškup (Lučko) i Mladina (Gorica) opuštaju tezu o "utakmici smrti" u utorak u Lučkom: U optjecaju će ostati još 15 bodova. Bit će tu još šansi i iskušenja

Foto: Šogy / Dražen BiškupFoto: Šogy / Dražen Biškup

Tako u nekom zanosu nazvao sam utakmicu u utorak 18. travnja u 16,30 sati između Lučkog i Gorice, "utakmicom smrti". Lučko je zadnje s 25 bodova i poraz bi svakako još više zakomplicirao situaciju jer gotovo je sigurno da će ispasti tri kluba. Ispred Lučkog su Zagreb  također s 25 bodova i Imotski s 26 bodova. Znatno dalje s 29 bodova je odmakao Hrvatski Dragovoljac. 

Na vrhu HNK Gorica je druga s 47 bodova, iza Rudeša s 48 i pobjeda bi donijela mir, a poraz nemir s obzirom da i njoj, kao i Rudešu prije svega odgovara prvo mjesto i izravni ulazak u Prvu HNL. Drugo mjesto je lutrija zbog kvalifikacijske utakmice s pretposljednjim klubom Prve HNL.

Eto zbog toga sam susret nazvao "utakmicm smrti".

Jesam li pretjerao, pitam oba trenera Dražena Biškupa (Lučko) i Davora Mladinu (Gorica).

-Pa i niste pretjerali, kaže Biškup. To je dvoboj od goleme važnosti. Ako izgubimo još će ostati nada jer će u optjecaju biti još 15 bodova, tako da nas ni bod ne bi razočarao. Ali mi idemo pobijediti po svaku cijenu. Neće biti Golubara, M. Tolića i Bajalice. Ne žalimo se, imamo druge.

Davor Mladina je manje uvjeren da je riječ o "utakmici smrti":

-Jest da je važna, ali ima se još za igrati. Bit ću tu još mnogih iskušenja. Bilo bi ugodno i korisno pobijediti u Lučkom i ja se nadam da će tako biti. Svi igrači kandidiraju osim Jančetića zbog isključenja.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>