SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

U teškoj borbi visokoga naboja Lučko slomilo Dragovoljac. Ali nakon pobjede Zagreba u Imotskom sve karte opet na stolu. Izvanredan pogodak Raka

Foto: Šogy / Nikola Rak opet donio pobjedu LučkomFoto: Šogy / Nikola Rak opet donio pobjedu Lučkom

LUČKO - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 1:0 (1:0)

ZAGREB - Stadion u Lučkom. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Bionda (Zaprešić) 6. Pomoćni suci: Tuđa (Zabok) i  I. Mihalj (Velika Gorica). Četvrti sudac: Župan (Bjelovar)

Strijelac: 1:0 - Rak (36)

LUČKO: Radelić Žarkov 7,5, Bajalica 7, Kunštić 7, Lončar 7,5,  Rihtar 7, Baltić 6,5 (od 46. Karamatić 7), Brtan 7, Golubar 7,5, Rak 8 (od 69. Bae -), Kćira 6 (od 90.+3 Badrov -), Petrović 6,5. Trener D. Biškup 7.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić 7, Zlatar 7, L. Čagalj 7 (od 46. Goda 7), Knezović 7, Barišić 6,5, Eller 6,5 (od 81. Čavić -), Sunagić 6,5, Filipović 6,5 (od 60. Vizinger -), Majstorović 7, Krajček 7, Kendeš 6. Trener Kapušin 6,5.

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Rak (Lučko)

-Ako se nogomet igra zbog sudaca, mene tu neće biti, kiptio je od bijesa poslije utakmice predsjednik Dragovoljca Perković.

Naboj u borbi za drugoligaški status dostigao je tu razinu da je teško sasvim objektivizirati događaje. Utakmica u Lučkom bila je puna žestine, izuzetne napetosti i krajnje borbenosti igrača, tako da je sasvim razumljiva ta jaka usmjerenost prema suđenju. Dragovoljac je odigrao izvanredno drugo poluvrijeme, nije postigao gol, doživio je poraz i nije teško shvatiti Perkovića. Sjedio sam iza gostujućeg trenera Kapušina. On je dobro vodio momčad, ali kako njegovi strijelci nisu imali svoj dan i kako se utakmica odvijala sa sve većom pretpostavkom da pogodak neće zabiti, to je i Kapušin upučivao sve više primjedbi prema sucima.

Lučko nije ponovilo dvije prethodne sjajne predstave na svom terenu. Pobijedilo je zahvaljujući izvanrednom pogotku Raka iz slobodnog udarca s 20-ak metara, te odličnoj igri obrane. Ali kako je nogomet nepredvidiv, poslije svih napora Dragovljca da izjednači, domaći su u 88. minuti imali šansu kakve nije bilo u cijeloj utakmici.

Lučko se svakako poveselilo pobjedi računajući da su izgledi sasvim realni, a onda je stigla vijest da je Zagreb pobijedio u Imotskom. U idućem kolu Lučko gostuje u Kranjčevićevoj i to se sada nameće kao biti ili ne biti. Dragovoljac ima dva boda više od Lučkog i činilo se nešto teži raspored od Lučkog, no poslije senzacije Zagreba u Imotskom karte se miješaju iznova.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>