SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Rudeš čeka prvoligašku licencu! Prijedlog Sesvetama da se finale Kupa ZNS-a odigra 1. VI u Rudešu radi proslave naslova. Treneru Bišćanu ponuda da nastavi

-Još smo ošamućeni od nedjelje i činjenice o povijesnom uspjehu kluba. Igrači će poslije osvajanja naslova prvaka Druge HNL danas prvi put trenirati, govori predsjednik i sportski direktor Rudeša Ivan Knežević.

Naslov je osvojen, što je s prvoligaškom licencom?

-Još je nismo dobili, čekamo petak i objavljivanje odluke. Ne vjerujem da nećemo proći i da bi neki papiri mogli biti problem.

Kada ćete proslaviti naslov?

-Medalje i pehar ne možemo dobiti prije posljednjeg kola 28. svibnja u Šibeniku. Mislim da bi bilo sasvim logično da to bude u Rudešu. Još nam predstoji finale Kupa ZNS-a koje bismo trebali igrati u Sesvetama, mislim 1. lipnja i zamolit ćemol Sesvete da se to finale odigra u Rudešu.

Da li će Bišćan ostati trener?

-Mi želimo da ostane, a od njegove volje zavisi da li hoće.

Podsjetit ću da je SportNews još 28. rujna prošle godine poslije pobjede Rudeša nad Lučkom 7:1 napisao da će Bišćan jednoga dana biti trener Dinama!

O igračima za novu sezonu još se ne zna puno:

-Šteta bi bila da Matka Babića vrate u Lokomotivu i da tamo ne igra, misli Knževeić.

Da li ćete s Dinamom uspostaviti tješnju suradnju za obzirom da tamo ima puno dobrih igrača u Dinamnu II koji bi mogli igrati u Prvoj HNL?

-Nismo razgovarali. Moja ideja je da pokušamo razgovarati s Rijekom budući da ona nema drugu momčad.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>