SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Inter krenuo. Ako odu Filipović i Puljić sastav bi mogao biti ovaj: Santini - Begić, Ćosić, Dalić, Fumić - Mazalović, Šarić - Postonjski - Tomić, Rak, V. Blažević.

 

Kada su igrači Intera u 17 sati izašli na prvi trening u Zaprešiću je bilo više od 30 stupnjeva. Od sutra popodnevne treninge će održavati nešto sjevernije - u Kupljenovom.

Na glavno igralište istrčalo je 26 igrača. Rekli su da spisak  pogledam na njihovoj internet stranici. To inače nerado činim, ne samo na njihovoj. Sport-News ne prepisuje, nego nastoji biti izvoran. 

Trener Toplak je kazao da će sutra još četvorica doći na probu, a direktor Laljak da je 80 posto posla završeno.

Pravi novaci su Rak (Lučko) krilni napadač, Dalić (Vinogradar) stoper, V. Blažević (Zadar) strijelac, Tomičić (Split) krilni napadač i Santini vratar. Možda i Čirjak - meni nepoznat. Tu je i Marko Ćosić koji se vratio iz Hajduka, a možda neće ostati, nego će dalje. "Kamo li sreće da ostane", zavapio je Toplak i dodao: "Moramo nabaviti još jednoga stopera, lijevoga beka i srednjeg napadača. Stoper Komorski je otišao, nismo ga mogli čekati".

Na vratima sam sreo Ceraja. Otišao je na posudbu u Kustošiju.

Potom sam prišao starom znancu Stipi Brnasu, zaduženom za "nabavku" igrača.

Naime nisam se kao "dokazani interaš" osobito poveselio nakon što sam ponovno pregledao spisak 26-orice. Zamolio sam Brnasa da mi  s tog spiska izdiktira eventualnu jedanaestericu pod uvjetom da Filipović i Puljić odu, kao što je predviđeno. Brnas se nije dao navesti na "tanak led" i pristojno me je odbio.

Pa sam to učinio osobno, uz veliku opasnost da je netko neopravdano izostavljen:

-Santini - Begić, Ćosić (?), Dalić, Fumić - Mazalović, Šarić - Postonjski - Tomić, Rak, V. Blažević.

Je li to dovoljno za Prvu HNL?

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>