SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Trener Mladina napustio Goricu. Črnko predsjednik: Jančetić će za godinu dana biti sportski direktor. Španja, Kahlina i Pejić vjerojatno ostaju. Iduća sezona za daljnju afirmaciju Matoševića, Humeljaka, Muhara, Krsnika i Sedlačeka

 

Davor Mladina više nije trener HNK-a Gorice. Njegov ugovor je istekao.

-Rastali smo se prijateljski i za Mladinu su u nekoj budućnosti i okolnostima, vrata našega kluba otvorena, kaže predsjednik Nenad Črnko.

Poslije ovoga logičko je pitanje bilo, tko će biti novi trener?

-Još nismo odlučili, znati ćemo do kraja tjedna.

Iako to predsjednik Črnko nije potvrdio u kuloarima se spominju Labrović, Lončarević, Brnas i Bezer.

Poslije neuspjeha u kvalifikacijama za Prvu HNL i činjenicu da će HNK Gorica opet igrati u drugoj ligi, nametnula se tema strategijskoga plana za iduću sezonu.

-Što se tiče infrastrukturnoga stanja bitno je da do kraja godine riješimo pitanje brojača, sijalica, odnosno rasvjete i da time osiguramo  uvjete za prvoligašku licencu kako više ne bismo morali izlaziti sa zamjenskim rješenjima. U igračkom smislu to će biti daljnja afirmacija petorice naših izvornih igrača koji su već stekli ugled: Matoševića, Humeljaka, Muhara, Krsnika i Sedlačeka. Naravno osigurati ćemo im podršku i nekoliko iskusnijih koji će pomoći njihovom daljnjem sazrijevanju.

Da li je opet cilj Prva HNL?

-Naš cilj je pobijediti u svakoj utakmici. Ali stvarne ambicije odredit će sami igrači, odnosno njihovi rezultati. Klub će ih pratiti.

Jeste li već razgovarali o kadrovskoj križaljci?

-Trebamo pričekati novoga trenera, no neke stvari sam već obavio. Razgovarao sam s Jančetićem i Žutićem. Smoljo se vratio s posudbe u Lokomotivu i sada ćemo vidjeti. Želim reći da je Jančetić (36 godina, kapetan momčadi o.a.) naša budućnost u smislu da će on biti novi sportski direktor, kada završi karijeru. a to bi bilo za godinu dana.

Kakva je situacija sa Španjom budući mu je ugovor istekao?

-Mi smo se razgovarali o nastavaku suradnje. On je na odmoru za desetak dana bismo to trebali finalizirati.

Hoće li ostati vratar Kahlina?

-Razgovorio sam s gospodinom Krstanovićem zastupnikom Kahline i Pejića. Mislim da je to riješeno, osim ako bi igrači dobili prvoligaške ili inozemne ponude.

Nismo spominjali Serdarušića i Matoša?

-Da i s njima će biti razgovora.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>