SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Županović novi dopredsjednik Dragovoljca, istodobno i sportski direktor Kopra. Perković i on najavili povratak Dragovoljca u Prvu HNL. Milinović trener.

Ono što je SportNews najavio 10. lipnja danas se dogodilo: Boško Županović predstavljen je kao novi izvršni dopredsjednik Hrvatskoog Dragovoljca, a Damir Milinović kao novi trener. Istodobno Županović će obavljati dužnost sportskog direktora NK Kopra u Sloveniji. Konferenciju za novinare u prostorijama Dragovoljca moderirao je novi glasnogovornik prof. Antun Moguš.

Prvo je govorio predsjednk Ivica Perković. Na početku se osvrnuo na povijest Dragovoljca koji će iduće godine proslaviti 25. obljetnicu i tom prigodom bit će objavljena monografija. Potom  je u sklopu tzv. ustroja i preoblikovanja objavio da je izvršni dopredsjednik kluba Boško Županović, poslovni čovjek iz Jurdana pokraj Rijeke, a da će novi trener biti Damir Milinović. Na kraju je Perković najavio povratak na stare dane tj. u Prvu HNL.

Županović je u svome pristupnome slovu također najavio da će se u Sigetu sljedeće godine igrati prvoligaški nogomet.

-Osigurati ćemo materijalna sredstva i sposoban kadar igrača. Ni jedan igrač ne mora ostati ako neće. Revidirati ćemo ugovore. Želimo samo igrače s pobjedničkim mentalitetom. Plaće će biti redovite, a glavnina kroz premije. Ja ću od 1. srpnja biti i sportski direktor NK Kopra u Sloveniji. Ako bi se to smatralo sukobom interesa ja bih prestao biti izvršni dopredsjednik, ali bih nastavio sa svojom aktivnošću u klubu, kazao je Županović.

Ante Breko je pitao Županovića za komentar negativnih napisa na internetu, o sebi, ali je on to odbio.

-Odgovaram samo na izravna pitanja.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>