SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Kustošija je počela, Šimunić slomio nos i neće ga biti tri tjedna. Raspored je paklen: u prva četiri kola gostuje kod Hajduka II, Varaždina i Dinama II. Babić predsjednik: Od trećega kola na svom terenu

Foto: Djuka / Prvi trening Kustošije novog drugoligaša

Trener novog drugoligaša Kustošije Renato Jurčec  izdiktirao je imena 26 igrača na početku priprema koje su započete po paklenoj tempereturi. Kandidati su: Berković, N. Đurđek, Budimir, Mihelčić, Močilac, Deak, Rebernjak, Pavković, Pantalone, Pralas, Cmrečnjak, Pavliš, Šušković, Meštrović, Ceraj, M. Martinko, A. Martinko, Vragolović, Hanžek, I. Horvat, Višić, Merlin, AlTharavan, Galić. T. Horvat i iveljić.

Jurčecovi pomoćnici će biti Zubić i Šantala, trener vratara Pelin, asistent Matić i fizioterapeut Španić.

Na početku nije bilo opravdano odsutnih Nikole Đurđeka i Petra Šimunića zbog obveza prema amaterskoj reprezentaciji. Osim toga Šimunić je u Istanbulu teže ozlijedio nos i morati će pauzirati najmanje tri tjedna. Šimunićev dolazak iz Trnja potvrdio je njegov otac također prisutan na početku priprema. Nije isključeno da pripremama pridruži i Dino Drpić.

-Poslije desetak dana priprema koje će za neke igrače biti prava kušnja, odrediti ćemo 20-oricu i dvojicu golmana koji će nastaviti, objasnio je trener Jurčec.

Kustošijin prvenstveni početak biti će ubitačan. U prva dva kola gostuju kod Hajduka II i Varaždina, potom primaju Sesvete i u četvrtom kolu idu  Dinamu II.

-Neka je tako. Nije nas strah. Većina igrača je ostala. Izgledati ćemo kao momčad, poručio je Jurčec.

Za sve je vrlo važno pitanje kada bi Kustošija mogla zadovoljiti uvjete i početi igrati na svom terenu.

-Mislim da će to biti od trećega kola, kategoričan je predsjednik Vladimir Babić.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>