SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Sesvete i Lučko bez pobjednika. Dva lijepa gola Jurjevića i Ljubičića.

Foto: Djuka / Sesvete - Lučko

SESVETE – LUČKO 1:1

SESVETE- Sušak, Mikulić, Marić, Kontek, Goić, Lihić, Dučkić, Jurjević, Jovičević, Tolić, Kraljević, još su igrali: Demo, Pekčec, Drmić, Salapić, Ćosić, Šubara, Topić, Kolega, Novokomet, Štimac, Kremenović, Kaselj
Trener: Jakirović Sergej

LUČKO – Šušković, Ribić, Lončar, Ber, Travaglia, Janjiš. Medić, Mandić, Kćira, Chong, još su igrali: Bee, Čema, Filipović, Biškup, Đevelekaj, Ljubičić, Zubak, Budan, Gađa, Bešić
Trener: Besnik Prenga

Pripremna utakmica između Sesveta i Lučkog završila bez pobjednika. Sesvete su povele golom Jurjevića u prvom dijelu, a Lučko je poravnalo golom Ljubičića iz slobodnog udarca u posljednjoj minuti.

- Prijateljska utakmica, puno trke, dosta grešaka i evo rezultat je kakav je, komentirao je utakmicu Prenga trener Lučkog.

- Zadovoljan sam pogotovo prvim poluvremenom, imamo još nekih nedostataka u otvaranju igre što je normalno za ovu fazu priprema. Vidjeli smo dva lijepa gola, dvije angažirane ekipe kao da se igralo u prvenstvu, vidi se da svatko traži svoju sreću igrači se bore za mjesto. U drugom poluvremenu uveli smo dosta mladih pa se vidjelo i juniorskog nogometa, malo neiskustvo u određenim situacijama. Ja sam optimist i nadam se da će to sve biti dobro, bio je iscrpan Jakirović.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>