SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Dragovoljac i Sesvete bez pobjednika, svakome po jedno poluvrijeme, Pamić gledao iz gledališta

Foto: Djuka / Dragovoljac- Sesvete igra bez pobjednika po visokoj temperaturi

 

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - SESVETE 1:1

Zagreb, Stadion Stjepan Spajić

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Gudelj, Šunjić, Barišić M., Adžić, Filipović, Maloku, Čavar, Tucaković, Žeželj, Žile, Čavić. U drugom poluvremenu još su igrali: Šolčić, Puljić T., Slišković, Barišić d., Eller, Krajček, Jajčinović, Koletić, Puljić K., Meglaj, Bilić, Galić, Bukvić, Bogović, Prebeg.

SESVETE: Sušak, Mikulić, Goić, Džijan, Kontek, Lihić, Šubara, Ćosić, Kolega, Jurjrvić, Štimac. U drugom poluvremenu još su igrali: Demo, Kaselj, Marić, Tarle, Jelić, Salapić, Drmić, Barukčić, Hranjec, Kremenović, Novkomet, Kraljević.

Strijelici: 0:1 Kolega, 1:1 Galić

Prva utakmica Hrvatskog dragovoljca nakon što je na klupu zasjeo Igor Pamić bila mu je prilika vidjeti s kakvom momčadi raspolaže. Nakon prvog poluvremena sigurno nije bio zadovoljan, a utakmicu je gledao s tribine u društvu predsjednika Perkovića, člana uprave Perića i Šimegija koji je najzaslužniji za njegov dolazak u Siget. 

Sesvete su bile bolje u prvom dijelu koji su dobile golom Kolege, a Dragovoljac u drugom, izjednačivši preko Galića. Konačni rezultat najbolje odražava ono što smo vidjeli od ove dvije momčadi. Bilo je dosta vruće iako se igralo u jutarnjem terminu.

Fotogalerija

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>