SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vinogradar već ima momčad za prvenstvo. Bašić izvrstan. Kakva navala: Bjelanović, Prijić, Terzić, Miličević. Trebalo bi u pripremama smazati sve drugoligaše. Goricu treba uigrati

Foto: Djuka / Majstorski gol Terzića

GORICA - VINOGRADAR 2:2 (1:2)

VELIKA GORICA - Gradskki stadion. Gledalaca: xxx. Glavni sudac: Pomoćni suci:

Strijelci: 1:0 - Humeljak (1), 1:1 - Prijić (11), 1:2 - Terzić (28), 2:2 - Dvorneković (65) 11 m.

GORICA (PRVO POLUVRIJEME): Kahlina, Špičić, radoš, Jančetić, Pejić, Zenko, Humeljak, Lučić, Sedlaček, despot, Marina. Trener Klafurić.

GORICA (DRUGO POLUVRIJEME): Veriga, Čurek, Milanović, Matošević, Muhar, Žutić, Velić, Rajić, Krsnik, Dvorneković, Povoljnjak.

VINOGRADAR (PRVO POLUVRIJEME): Bašić, Vukić, Povrženić, Bagarić, Ptiček, Šćrbec, Pavlešić, Bjelanović, Bagaric, Terzić, Prijić, Hadži. Trener Gomerac.

VINOGRADAR (DRUGO POLUVRIJEME): Braje, Ivkovčić, Horvatinec, Mislimi, Bajo, Šišuš, Štulec, Rupčić, Tukić, Miličević, Koluder, Španjić, Kovačić

Ako bi mi netko ponudio okladu na koga bih postavio žeton, a da se u ozbiljnom srazu nađu trenutačno najbolji sastavi vodećeg drugoligaša Gorice i najboljega hrvatskoga trećeligaša Vinogradara ja bih stavio na momčad iz Mladine. Takav je moj dojam poslije njihovoga neodlučenoga (2:2) rezultata na stadionu u Velikoj Gorici. Vinogradar nije igrao u jednom  sastavu tijekom cijjele utakmice, a tako izmješana bila je i Gorica. Ali je učinik Vinogradarovih nogometaša bio bolji od učinka najrazvikanijih Goričinih zvijezda. Vinogradar već ima gotovu momčad za prvenstvo, osim jednoga veznoga igrača koji po vokaciji obvezatno ne mora biti zadnji vezni poput Poljaka. Može to biti i prednji vezni koji će filati igrače takve kvalitete kakvi su Bjelanović, Prijić, Miličević i Terzić. Teško je opisati kako je sjajno Bjelanović poslužio Prijića za prvi gol. Ako njima pridodamo vratara Bašića koji je nesavladiv poput Ladića na SP u Francuskoj, te ako se njemu priključe stoperi Bagarić i Ivkovčić, Gorica nema šanse. Za Vinogradar bi bilo bolje da smaže sve redom drugoligaše, nego da kombinira jer je važnije pokazati da je možda najbolja europska amaterska ekipa. Njihova četiri reprezentativca  su pobjednici hrvatskoga i europskoga kupa regija, Vinogradar je najbolji  hrvatski trećeligaš bolji i od Hajduka II. Da Bašić nije izlazio s vrata i prepustio mjesto rezervi Vinogrqadar bi pobijedio i danas. Možda će se trener Gomerac smilovati mojoj molbi u srijedu i protiv Sesveta većinu utakmice odigrati u najboljem sastavu.

Gorica je dobila puno dolaskom Špičića i Dvornekovvića , ali to je skup momaka koje treba uigrati. Trener Klafurić je pred poprilično teškim iskušenju. Pogotovo što je Španja ozlijeđen. Soldo neće doći u Goricu, to je gotova stvar.

Utakmici je prisustvovao i Tom Kačinari predsjednik plenuma 3. HNL zapad:

-Plenum će biti u petak u 17 sati u Sesvetama.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>