SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Kustošija i Sesvete odigrali bez golova. Soldo je igrao kratko, ali je imao šansu utakmice. Filipović iz Lokomotive na gol Sesveta. Predsjednici Babić i Karatović u povjerljivom razgovoru. Dučkić optimist

Foto: Djuka / Šušković i Lovrić 

KUSTOŠIJA - SESVETE 0:0

BRDOVEC - Igralište u Brdovcu. Gledalaca: 70. Glavni sudac: Bionda. Pomoćni suci: Grgurić i Matijašec.

KUSTOŠIJA: Berković, Hanžek, Pavliš, Pavković, Rebernjak, Pantalon, Horvat, Martinko, Vragolović, Al Tharwan, Borac (Močilac, Deak, Šimunić, Višić, Ceraj, Cmrečnjak, Galić, Vladić, Soldo, Jozanović). Trener Jurčec.

SESVETE: Šušak, Mikulić, Marić, Džijan, Salapić, Dučkić, Lihić, Jurjević, Šubara, Kolega, Štimac (Filipović, Ćosić, Jelić, Tarle, Goić, Kontek, Drmić, Topić, Mikić, Jovićević, Novokmet). Trener Jakirović.

U Brdovcu su drugoligaši Kustošija i Sesvete odigrali bez golova, a svaka utakmic lišena pogodaka je kao jelo bez začina. Ipak nije bilo nezanimljivo.

Prvo sam vrebao trenera Sesveta Sergeja Jakirovića da vidim koja su to dvojica novaka stigla na posudbu.

-Zasad je stigao samo jedan. To je vratar iz Lokomotive Filipović. Drugi će stići do subote kada igramo s Udarnikom.

O vrsti igrača i poziciji nije rekao pa sam čekao neku novu prigodu koja se doista uskoro i ostvarila. U drugom dijalogu.

Potom sam se preselio prema klupi Kustošije. Tamo je, uz ostale, sjedio Šušković danas ozlijeđen, pa Petar Šimunić pojačanje iz Trnja, s maskom na licu i "nogometni proizvod" SportNewsa Filip Soldo. Bili bismo preskromni ako ne bismo spomenuli "svoju ulogu" u afirmaciji najboljega strijelca 3. HNL zapad u prošloj sezoni. Drugi nisu ni zucnuli.

-Nešto ga boli zglob pa će igrati pri kraju utakmice. Inače, koliko vidim, dečko je jako pošten igrač, osvrnuo se trener Kustošije Renato Jurćec.

Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri s nešto više inicijative i šansi Sesveta.

U poluvremenu sam potražio dvojicu predsjednika Babića i Karatovića. Oni su bili u intenzivnom, povjerljivom razgovoru i nisam ih želio smetati. Pa sam se prebacio na Marija Dučkića, kapetana i jednoga od najboljih igrača Sesveta.

-Čekamo još jednoga igrača na posudbu. Bit će to napadač, špica, otkrio mi je Dučkić. Bit ćemo opet u dobrom sastavu, opasni i djelotvorni.

Onda novo iznenađenje: moj "ljubimac" iz Lokomotive Kristijan Lovrić (19) koji je došao pogledati svoje Kustošijance. U prvi mah pomislio sam da nije on taj koji će na posudbu u Sesvete:

-A ne, neću. Moja pozicija u Lokomotivi je sve bolja. Igram doista zadnjeg veznog kako vam je trener Tokić rekao.

Na početku drugoga dijela Sesvete su bile bolje. A onda je naišao vrhunac. Ušao je Soldo i u 73. minuti imao je šansu utakmice. Probio se sam pred vrata i pucao pored.

Trebao si zabiti, ja bih imao naslov, a ti bi se već na početku proslavio?

-Znam, ali doći je još prigoda, kazao je.

Petar Šimunić, premda s maskom, nije bio loš:

-Treba mi još malo da se priviknem.

U jednom trenutku prišao mi je Siniša Roguljić i ispričao o "slučaju Strjački". Neki su već znali, a ja nisam. Poslije je bilo lako.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>