SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Izvanredna igra Bukvića, Meglaja i Majstoriovića. Trener Pamić: Igrači su dosada bili u psihološkoj rupi. Vinogradar bez trojice ponajboljih nije šaptom pao

Foto: Igor Đuran / Dragovoljac - Vinogradar

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - VINOGRADAR 1:0 (1:0)

ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Baštijanović.  Pomoćni suci: Slišković i Maloča.

Strijelac: 1:0 - Meglaj ((23) 11 m

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić, Bukvić, Barišić, Bilić, Puljić, Bilić, Eller, Meglaj, Majstorović, Sunagić, Čavar, Jajčinović (Žile, Čavić, Žeželj). Trener Pamić.

VINOGRADAR: Bašić Vukić, Bagarić, Ivkovčić, Ptiček, Šćrbec, Kovačić, Rupčić (od 46. Štulec), Prijić, Miličević, Bjelanović. Trener Gomerac.

Hrvatski Dragovoljac je s ovim igračima prošle sezone ispadao, a večeras je protiv Vinogradara odigrao odlično. Odigrao je 120 posto. Ovo je najbolji drugoligaš koji sam u ovom pripremnom razdoblju gledao. Ako ovako nastavi biti će jedan od favorita za Prvu HNL. Bukvić je prava novost, Meglaj kao da nije pauzirao dvije godine, a Majstortović je i onako najbolji igrač Dragovoljca. Nije bilo tako jednostavno pobijediti, jer ipak gol je pao  iz kaznenog udarca o kojem gosti imaju svoje mišljenje i sastav Vinogradara nije bio kompletan. Igrao je bez cijele lijeve linije: Terzića (ozlijeđen), Povrženića (na kraćem odmoru) i Mislimija (tri tjedna izvan stroja zbog zadnje lože).

-Pristup u odnosu na prošlu sezone je kao nebo i zemlja, oduševljeno je govorio predsjednik Ivica Perković. 

Logično je da sam potražio i trenera Igora Pamića:

-Svaki dan smo sve bolji. Ovo je skupina fantastičnih ljudi. Dečki su dosada bili u psihološkoj rupi. Ali put do cilja biti će težak.

Vinogradar je pao zbog te lijeve linije, najjače poluge momčadi koja opskrbljuje Bjelanovića i Prijića. U svakoj sljedećoj utakmici najboljih sastava Vinogradar u najmanju ruku ne bi izgubio. Mislim da bi pobijedio.

-Bilo nas je samo 12 pravih, konstatirao je trener Stjepan Gomerac.

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>