SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Kustošija ni u generalki nije zabila gol. Predsjednik Babić zabrinut. Dubravin predsjednik Ivanović oduševljen Juranovićem

Foto: Emil Midžić / Roko Ivanović zadovoljan pripremama

KUSTOŠIJA - DUBRAVA TK 0:0

BRDOVEC - Igralište u Brdovcu. Gledalaca: 80. Glavni sudac: Novak. Pomoćni suci: Žiljak i Grgurić.

KUSTOŠIJA: Berković, Hanžek, Pavliš, Pantalon, Pavković, šimunić, Šušković, Horvat, Višić, Vragolović, Al Tharawan (Soldo, Ceraj, Drpić, Knez). Trener Jurčec.

DUBRAVA TK: Mustapić, Kelemen, đaferović, Žugaj, Ljubanović, Stojić, El Saleh, Mioković, Abramović, D. Juranović, Alghoul (Tomić, Čopec, Šporčić, Čečura, Prugovečki, Petković, Maloča). Trener Perković.

Poslije utakmice sa Sesvetama u srijedu koja je završila bez golova, mreže se nisu tresle ni u srazu između Kustošije i Dubrave. Bila je to generalna proba Kustošije prije starta prvenstva  iduće nedjelje u Splitu protiv Hajduka II. Kustošija u pripremama nije igrala dobro..

-Nisam zadovoljan. Zapravo sam zabrinut. Porazna je činjenica da je naš najbolji bio vratar Berković, izjavio je predsjednik Kustošije Vladimir Babić.

Pretpostavljam da ipak ne treba stvarati paniku jer pripremne utakmice često znaju biti jedno,a prvenstvene drugo. Iako je istina da Kustošija u proteklom razdoblju nije djelovala dobro da je bila neefikasna i da neki glavni igrači nisu pokazivali formu. Možda se događaji okrenu?

S druge strane, predsjednik Dubrave TK Roko Ivanović bio je izuzetno zadovoljan:

-Prvo poluvrijeme odigrali smo odlično. Juranović je bio izvanredan. Još samo da zabije. Mislim da je on naše staro, ali najveće pojačanje. Juranović će tek sada biti pravi.

Da li to znači da idete prema prva dva mjesta? Konačno pravi ispit će biti u srijedu protiv Vinogradara koji ima takve ciljeve?

-Biti ćemo svakako plasirani gore. Gdje, pokazati će prvenstvo.

Trener Boris Perković bio je zadovoljan igrom, ali ne i rezultatom:

-Juranović je morao zabiti. Kustošijin vratar Berković je obranio četiri, pet šansi. Dobro da neće braniti za Krk.

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>