SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Peti poraz Kustošije za redom. Kustošija iga s premalo rizika, bez visokoga presinga i s puno dodira. Sjajna trava i odličan stadion zaslužuju bolje. Od ishoda u Sigetu zavisi kako dalje

Foto: Djuka / Filipovićev gol za pobjedu Novigrada  

KUSTOŠIJA - NOVIGRAD 0:1 (0:0)  

ZAGREB - Stadion Kustošije. Gledalaca: 150.

Glavni sudac: Kulušić (Šibenik) 7. Pomoćni suci: Nimac (Benkovac) iGulin (Šibenik). Četvrti sudac: Mlinarič (Sisak)  

Strijelac: 0:1 - Filipović (84)  

KUSTOŠIJA: Berković 7,5, Šimunić 6, Pantalon 6, Cmrečnjak 6,5, Pavliš 6 (od 82. Horvat -)Pavlović 6,  Posavec 6, Šušković 5,5 (od 46. Vragolović 6) Al Tharwan 6, Soldo 5,5 (od 46 Mihić 6). Trener Bezer 5,5.  

NOVIGRAD: Boglić 7,  Burić 6,5, Pralas 7, Vlatkin 6,5, Pamić 6,5 , Pierre - (od 19. Filipović 7, od 84. Batelić -), G. Živković 6,5, Pilj 7, Smirnov 6,5, Belaković 7, A. Živković 6 (od 80- Samac -). Trener Bule 7.  

Ocjena utakmice: 7. 

Igrač dvoboja: Berković (Kustošija)  

Peti poraz za redom, šesti ukupno  od sedam kola učinilili su Kustošijance ljutim poput risova. Jedino je predsjednik Babić imao neke snage.Kapetan Šušković je odbio svaki razgovor s porukom imate mlađih, a kad  sam predsjednika zamolio da mi nekoga ponudi on mi je preporučio Crmrečnjaka. Kao jednoga od boljih. Ali ni Crmrečnjak nije bio spreman za dijalog. On je neprestano govorio o nekim šansama Kustošije kojih je istina bilo, no ne toliko zrelih koliko ih je imao Novigrad.

Možda Kustošija nije imala ni sreće, ali ja ostajem kod svojega stava s kojim se Crmrečnjak nije složio da Kustošija igra s premalo rizika, bez visokoga presinga i s puno dodira, a s takvim sustavom teško može nekoga i u Drugoj ligi dobiti. Premda ni ostali drugoligaši nisu cvijeće. Kada se u drugom poluvremenu Kustošija otvorila stvorila je i nešto šansi.

Kada sam izlazio sreo sam Višićevog djedu Marijana Čerčeka negdašnjeg reprezentativca Dinama koji je bio ogorčen na trenera Bezera. Podsjetio me da je Kustošija treću utakmicu izgubila u samoj završnici: danas u 84. minuti, protiv Dugopolja u 90. i Dinama II u 87. minuti. Sada slijedi iznimno važna utakmica u srijedu u Sigetu i ako Kustošija izgubi trebati će se odlučiti za radikalne mjere, od trenera pa do nekih igrača koji još ne shvaćaju kako se pobjeđuje.

Kustošija sada ima izvanredni travnjak i stadion i to je bilo prvo što je primijetio izvršni direktor Novigrada Zvonko Hodak:

-Veseli nas igrati po sjajnim terenima. Tu uvijek dokažemo sebe. Iako mnogi govore suprotno, ja sam vidio kvalitetnu Kustošiju.

Kojeg igrača biste po igri mogli izdvojiti u vašem sastavu?

-Prelasa, Pilja i Belakovića, kazao je direktor.

Fotogalerija:

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>