SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Novigrad ogorčen suđenjem Jelenčića i Tuđe u Sigetu. Hodak izvršni direktor: Pripremamo prigovor na suđenje, zaštiti ćemo klub. Netko bi htio da Novigrad bude zadnji

Nisam gledao utakmicu u Sigetu nego u Zaprešiću, ali je i tamo doprla vijest da se na Dragovoljcu događalo nešto čudno. U prvom redu pod sumnju su stavljana dva kaznena udarca od kojih su iz drugoga domaćini i pobijedili u 90. minuti.
Nazvao sam Zvonka Hodaka, izvršnog direktora Novigrada koji je ogorčen:
-Sve je bilo nenormalno i nakaradno. Pripremamo prigovor na suđenje i djelujemo na zaštiti kluba od te orkestrirane kampanje. Netko želi da Novigrad bude zadnji.
Utakmicu je kao glavni sudac vodio Jelenčić iz Kastava, dakle sudac iz Istre, koji je dosudio kaznene udarce. Osim toga goste je kaznio s devet žutih i jednim crvenim kartonom.
-To je naš susjed, dolazi kod nas na prijateljske utakmice, ali vas podsjećam da je prije dvije godine sudio utakmicu Šibenik - Cibalia presudnu za Prvu HNL. I vjerujem znate što je bilo. Takve suce bi trebalo udaljavati s lista, jer oni nisu profesionalci i od toga ne žive.
Kakvi su bili pomoćnici?
-Tuđa iz Zaboka se "odlično" uklopio u Jelenčićevu tendencioznost, mahanjem zaleđa.
Vidjet ćemo što će napisati kontrolor Pavlešić iz Duge Rese?
-Delegat Bogdanović je već u prvoj rečenici napisao da su oba kaznena udarca pravilno dosuđena, iako to nije njegov posao.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>