SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Kustošija pružila svoju najbolju partiju. Hanžek je igrao krilo i odlučio utakmicu. Odlični su bili i Pantalon, Vragolović i Berković. Varaždinci s poznatim imenima, ali to nije momčad finesa

Foto: Djuka / Hažekov gola za pobjedu Kustošije
 
KUSTOŠIJA - VARAŽDIN  1:0 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion Kustošije. Gledalalaca: 300. Glavni sudac: Papak (Šibenik) 7. Pomoćni suci: Jakšić (Solin) i Gulin (Šibenik). Četvrti sudac: Frković (Gospić). Delegat: Juretić  (Split).  Kontrolor suđenja: Antolović (Našice)
 
Strijelac: 1:0 - Hanžek
 
KUSTOŠIJA: Berković 7,5, Šimunić 7,5, Pantalon 7,5, Pavković 7, Deak 7, Posavec 6,5 (od 90. Ceraj -), Vragolović 7,5, Šušković 7 (od 85. Pavliš -), Hanžek 7,5, Simeunović 6,5 (od 80. Soldo -), Al Tharwan 7. Trener Bezer 7.
 
VARAŽDIN: Nevistić 6,5,  Kulenović 6 (od 46. Sačer 6),,  Prahić 6, Hranilović 6, Kahiru 6, Jertec 6 (od 79. Težak -), Šimek 6, Golubar 6 (od 58. Vuk -), Kolarić 5,5, Glavica 6, Erić 5,5. Trener Mario Kovačević 6.
 
Ocjena utakmice: 7
Igrač dvoboja: Hanžek (Kustošija)
 
Početkom tjedna objavio sam razgovor  s Tomislavom Hanžekom. Zanimljiv dečko koji je nogometnu potvrdu tražio i u Sjevernoj Americi, doduše samo 3,5 mjeseca i na tri utakmice, ali to govopri o njegovoj ambiciji. On podjednako dobro igra desnoga beka i desno krilo, no rekao mi je da mu je ipak draže igrati beka. Pomislio sam da će mu trener Bezer ispuniti želju, a nije nego je ostao pri formaciji: Šimunić na beku, Hanžek na krilu i to se pokazalo izvanrednim potezom. Hanžek je odlučio utakmicu postigavši jedini pogodak, dok je Šimunić na beku odigrao najbolju utakmicu otkad je u Kustošiji. Odlično su igrali i Pantalon, Vragolović, te vrlo siguran vratar Berković.
Kustošija je pružila svoju najbolju partiju i to nije bio samo jedan gol, pa dvostruki blok pred svojim vratima, nego su Varaždinci doživjeli dosta ugroza. Simeunović je pogodio prečku, a zabiti su mogli i Posavec i Pavković.
-Pitate me što mi je draže igrati, a ja dobijem ulogu krila i riješim utakmicu. Mogu reći da mi ide jedno i drugo. Ide nas sve. Svi igramo dobro, ginemo jedan za drugoga, Hanžekov je komentar.
Kapetan Šušković podiže formu i uskoro bi to mogao opet biti najprepoznatljiviji igrač Kustošije.
-Isplaćuje se naš silan trud i rad. Mogli smo pobijediti i uvjerljivije. Mnogi su nas već bili otpisli, ali su očito pogriješili, podsjeća Šušković.
Varaždin ima imena, ali to nije momčad finesa.Igra sasvim prepoznatljivo i ne pruža nikakve taktičke novitete. I ova utakmica, ali i sve ostalo u usporedbi svih triju skupina treće lige govori da je Središte neusporedivo najjače. Barem tri momčadi sadašnnje Treće HNL zapad igraju bolje od Varaždina. 

Fotogalerija: 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>