SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Sesvete do pobjede poslije mjesec dana. Kontek u svlačionici dočekan kao kralj. Kustošijanci nervozni, ljuti na trenera koji je promijenio pobjednički sastav

SESVETE - KUSTOŠIJA 2:0 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion Sesveta. Gledalaca: 250. Glavni sudac: Matić (Osijek) 6. Pomoćni suci: Lacović (Donji Miholjac) i Knez (Osijek)   Četvrti sudac: Župan (Bjelovar). Delegat: Raković (Zagreb) Kontrolor suđenja: Pelc (Sisak)
 
Strijelci: 1:0 - Kontek (45), 2:0 - Kolega (90+3)
 
SESVETE: Filipović 7, Mikulić 6,5, Kontek 7,5, Džijan 7, Goić 6,5, Drmić 7, Lihić 6,5, Ćosić 6,5,  Kluk 7, Tolić 6 (od 77 Kolega 7), Slišković 6,5 (od 68. Štimac -). Trener Jakirović 7.
 
KUSTOŠIJA: Berković 6,5, Hanžek 6, Pantalon 6, Cmrečnjak 6, Deak 5,5 (od 89. Pavković -), Pavliš 6, Vragolović 6,5, Šušković 5,5 (od 69. Soldo -), Simeunović  6, Višić 6 (od 46. Šimunić 6), Al Tharwan 6. Trener Bezer 5,5..
 
Ocjena utakmice: 7.
 
Igrač dvoboja: Kontek (Sesvete)
 
Sesvete su pobijedile prvi put poslije 27. rujna ili nakon pet kola i zbog toga je bilo veliko slavlje u svlačionici domaćih. S posebnim oduševljenjem dočekan je kapetan momčadi i početni strijelac Ivan Kontek. Skandiralo se u smislu da nakon dva mjeseca šutnje opet vlada osmijeh iako je od posljednje pobjede prošao mjesec, a ne dva mjeseca. Ali dečki su to tako doživjeli.
-Uoči utakmice obvezali smo se na čvrstu i navalnu igru, posvjedočio je kapetan.
Predsjednik Pero Karatović imao je svoje mišljenje:
-Osvojili smo važne bodove, a konačno smo imali i sreće. I prije smo igrali dobro, ali nismo uspjeli zabiti.
Domaći su imali razloga za radost, a što kaže predsjednik bilo je i sreće. Pogoci su postignuti u posljednjim sekundama prvoga i drugoga poluvremena. Pobjeda je zaslužena.
S druge strane u redovima Kustošije vladala je velika napetost. Sportski direktor Tomo Šokota nije želio dati izjavu jer da nema što reći. Inače dobar vratar Berković bio je vrlo nervozan. Tek sam u razgovoru s predsjednikom Vladom Babićem donekle povezao konce:
-Trener je odustao od sastava koji je u prošlome kolu pobijedio Varaždin. Priklonio se kukavičkom načinu igre kao u utakmici s Goricom.
Priključujem se onima koji su bili iznenađeni početnim sastavom. Šimunić u prošlom kolu među najboljima na klupi. Također i pouzdani Pavković na klupi. Hanžek u prošlom kolu krilo i jedini strijelac, igrač utakmice, na beku itd.
Što se tiče suca Matića iz Osijeka on ne bi smio biti sklon nikome. Ovaj put sigurno nije bio na strani Kustošije u procjeni prekršaja. O drugome bi se moglo pričati.

Fogtogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>