SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Vragolović Kustošija: Vratar Berković je u Sesvetama s pravom "poludio" jer mu prije gola nije dosuđen prekršaj. Sastav se morao mijenjati zbog Posavca. Nema predaje, protiv Dinama II na pobjedu

Matej Vragolović (21) zadnji vezni Kustošije igra dobro, ali je njegov klub u Drugoj HNL na zadnjem mjestu s deset bodova. Novigrad i Hrvatski Dragovoljac imaju tri više. Iz lige sigurno ispada samo posljednje plasirani sastav. Poslije dvije uzatopone pobjede Kustošija je u nedjelju izgubila s 0:2 u Sesvetama.
Pretpostavljam da i Vi dijelite moje mišljenje da to nije kraj svijeta. Iako u sljedeća na dva kola na svome stadionu primate vodeći Dinamo II i potom trenutačno trećeplasirano Dugopolje?
-Nema govora o predaji. Protiv Dinama II idemo na pobjedu, kaže Vragolović.
Gledao sam vas u Sesvetama. Primili ste golove u posljednjim sekundama prvoga i drugoga poluvremena. Istina sudac vas je tretirao kao maćeha nevoljenoga posinka, ali mi se čini da ste bili previše nervozni. Jedva sam došao do neke izjave. Nervozan je bio vratar Berković, pa i sportski direktor Šokota... Jedino mi je predsjednik Babić donekle objasnio o čemu se radi.
-Bili smo ljuti na suca. Istina je ovo što kažete. Prije prvoga gola prethodio je prekršaj na vrataru Berkoviću i čovjek je s pravom "poludio".
Zašto je mijenjan pobjednički sastav?
-Ja o tome ne bih govorio, ali znam da zbog kartona nije smio igrati Posavec, a on je mlađi pa je ušao Višić, objasio je Vragolović.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>