SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Kustošija nezasluženo izgubila od Dinama II, nija zabila kazneni udarac u 93. Umjesto uputa trener Jovićević činio pritisak na suce. Njegov pomoćnik Komljenović s pravom isključen.

KUSTOŠIJA - DINAMO II 0:1 (0:1)
 
ZAGREB - Stadion Kustošije. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Bionda (Zaprešić) 7. Pomoćni suci: Batušić (Cvetković) i Gvozdanović (Jastrebarsko). Četvrti sudac: Krečak (Velika Gorica). Delegat: Ukić (Zagreb). Kontrolor suđenja: Šimčić (Koprivnica)
 
Strijelac: 0:1 - Knežević (43) 11 m
 
KUSTOŠIJA: Vladić 6,5, Šimunić 7,Pantalon 6,5, Cmrečnajk 6,5, Pavlović 6, Posavec 6,5 (od 81. Soldo -), Pavliš 6,5, Vragolović 7, Hanžek 6, Simeunović 6,5 (od 73. Deak -), Al Tharwan 5,5. Trener Bezer 6,5.
 
DINAMO II: Horkaš 7,5, Uremović 6, Stolnik 6, Perić 6,Čabraja 6,  Muhar 6, Knežević 6,5 (od 86. Đursek -), Cekici 6, Čuže 5,5 (od 46. Biljan 6), Miklić 5,5, Božić 5,5 (od 62. Špikić -), Trener Jovićević 6.
 
Ocjena utakmice : 7.
Igrač dvoboja: Dinko Horkaš (Dinamop II)
Iskljućen Fabijan Komljenović, pomoćni trener, (Dinamo II u 70. minuti)
 
Poljednja Kustošija izgubila je od vodećeg Dinama II, ali to nije bilo zasluženo. Kustošija (Al Tharwan) nije zabio kazneni udarac u trećoj minuti  sudačke nadoknade i domaći su pobijeđeni, iako su u dijelovima utakmice bili bolji, ali je presudio kazneni udarac za Dinamo II pri samom kraju prvog poluvremena, iako nisma siguran da je on pravedno dosuđen.
-Nema govora o kaznenom udarcu. Bila je ruka uz tijelo, kaže najbolji igrač Kustošije Vragolović. Ja mu vjerujem. Ne vjerujem treneru Dinama II Igoru Jovićeviću i njegovom pomoćniku Fabijanu Komljenoviću koji su činili strahovit pristisak na suce. Na kraju je Komljenović  isključen s punim pravom. To je sramota za Dinamo II. Ako ne može pobijediti posljednju Kustošiju u regularnim uvjetima onda im odmah treba udijeliti otkaze. Bio sam kranje negativno iznenađen kako je Jovićević vodio utakmicu. On nije dao nikakvu uputu osim pritiska na suđenje. Četvrti sudac Krečak iz Velike Gorice koji je u prošloj sezoni tendenciozno uništio Imotski tada trenera Simunića, opet je bio na sceni. Poslije te utakmice ja sam mislio da će zauvjek biti odstranjen. Ali ne samo da je tu nego je preko slušalica dirigirao glavnom sucu Biondi. Sjedio sam iza njega i čuo sve.Glavni sudac je produžio utakmicu za pet minuta, a ona u trećoj minuti produžetka načinjen je kazneni udarac nad Soldom. Jovićević je "poluduio".  "Samo to je sudac čekao".Nepotrebno i nekorektno. No, Ali Tharwan nije dobro pucao. Horkaš je odbranio njegov udarac i spasio Dinamo II od blamaže.
-Jako sam sretan što sam uspio obraniti kazneni udartac, konstatirao je vratar Dinko Horkaš. Kustošija ne zaslužuje posljednje mjesto. Imali smo problema i na prvoj utakmici na Hitrec-
Kacianu.
Horkaš je bio korektan, ali sam ga onda zapitao zašto su tako nervozni, pa to je Dinamo. Cekici se nije iskazao pristojnošću, 
Uremović također. Svi su kao i treneri nešto tražili što kod pravednoga suca nisu mogli dobiti. 
-Mladi smo pa još nemamo iskustva, pokušao je svoj sastav neuvjerljivo opravdati vratar Horkaš.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>