SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Prelec trener realno vodeće Gorice: Nemamo golgetera, ali više igrača zabija pomalo, što je također odlika. U petak u Sigetu biti će nezgodno

Foto: Djuka / Ivan Prelec
 
Gorica na drugoligaškoj ljestvici zauzima drugo mjesto s 30 bodova, premda je to zapravo prvo jer vodeći DInamo II (33 boda) u neku ruku igra izvan konkurencije. Kao i Hajduk II. Oni, naime, ne mogu u viši rang natjecanja bez obzira na plasman. Treće, a zapravo drugo mjesto zauzima Dugopolje s bodom manje 
Gorica je u prethodnom 15. kolu isprašila Novigrada s 5:2, no  ona nema izrazitog strijelca, zabila je 20 golova, ali ni cijela Druga  HNL ne ističe se velikim brojem pogodaka.
Što o tome kaže trener Ivan Prelec (30):
-Nemamo izrazitog golgetera to je točno, no naša je odlika u tome što više igrača zabija pomalo. U ligi je malo golova zato jer svi u prvome redu osiguravaju svoja vrata. Razlog tomu jest što je liga dosta izjednačena, svatko svakoga može  pobijediti i već dvije pobjede za redom bitno mijenjaju položaj na ljestvici.
Što je sa Španjom?
-Španja je prebačen u B momčad zbog jednoga vida nediscipline. Mislim da će uskoro biti vraćen.
U 16. kolu u petak u 13,30 gostujete kod Hrvatskog Dragovoljca u Sigetu kojemu kao da je krenulo?
-Gostovanje u Sigetu uvijek je samo po sebi nezgodno. Ovaj put će trebati adaptirati i na vremenske prilike. Teren će sigurno biti mokar, a možda će padati i kiša.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>