SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dragovoljac minimalnom pobjedom do tri boda, Gorica je bila slaba. Majstorović jedini strijelac i igrač utakmice.

Foto: Djuka / Majstorović HD 

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HNK GORICA 1:0 (0:0)
 
ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledalaca: 300. Glavni sudac: Lovrić (Đakovo) 6. Pomoćni suci: Ratković (Valpovo) i Lacović (Osijek). Četvrti sudac: Župan (Bjelovar). Delegat: Šundalić (Našice). Kontrolor suđenja: Matočec (Đurđevac).
 
Strijelac: 1:0 - Majstorović (83) 11 m.
 
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić 6,5, Bukvić 6, M. Barišić 6,5, T. Puljić 6,5, Choi 6, Grković 6, Filipović 6, Eller 6, Majstorović 7,5, Burić 6 (od 63. Jajčinović -), D. Čavar 6 (od 74. Sunagić -). Trener Pamić 7.
 
HNK GORICA: Kahlina 6, Jajčinović 6, Smoljo 6, Čagalj 5,5 (od 46. Ljubisavljević 6), Žutić 6, Marina 6, Maslowski 6, Zenko 6 (od 75. Humeljak -), Nakić 6, Ojamaa 6, Šipoš 5,5 (od 46. Brtan 5,5). treneri Grlić i Prelec 6.
 
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Valentino Majstorović (Hrvatski Dragovoljac)
 
Predsjednik Gorice Črnko čestitao je predsjedniku Dragovoljca Perkoviću na pobjedi, ali tu nekoga zadovoljstva nije moglo biti osim tri boda za domaće koji se time  polako penju na ljestvici. Perković je prihvatio čestitku i odmah potom kazao mi je da sudac Lovrić nije dosudio još dva kaznena udarca za njegovu momčad. Gorica je igrala slabo i nije potvrdila dojam da je u borbi za, realno, prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.
Trener gostiju Ivan Prelec je potom istakao sljedeće:
-Teren je bio jako zahtjevan što će reći nepovoljan i težak za igru. Mi se kao momčad nismo dovoljno nametnuli. Nismo bili dovoljno opasni za suparnička vrata. Realniji bi bio neodlučan ishod.
Najistaknutiji pojedinac susreta bio je Dragovoljčev Valentino Majstorović ne samo po dobrom nego i po lošem. On je u 64. minuti promašio jedinu pravu šansu na utakmici, ali je potom u 82. minuti izborio jedanaesterac za svoju momčad i potom ga sigurno sam realizirao. Inače je rjeđe običaj da kazneni udarac izvodi igrač na kojemu je on skrivljen.
-Kriv sam što nisam iskoristio onu šansu u 64. miniuti, ali sam zato bio siguran pri izvođenju najstrože kazne koju sam osobno izborio, komentirao je Majstorović.
Trener Dragovoljca Igor Pamić bio dosta emotivan:
-Moarm spustiti loptu ne zemlju. Zbog toga što nismo na vrijeme počeli kako je trebalo. Drago mi je i zahvaljujem se ljudima koji su u mene vjerovali.

Fotogalerija

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>