SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Dugopolje potopilo Hajduk II i došlo na bod vodećem Dinamu II. U subotu dolaze Sesvete kojih trener Jakirović poručuje: Bit će napeto i neizvjesno. Bojko, trener Dugopolja: Odlučit će dvoboj s Dinamom II, 3.XII

Dogodilo se baš onako kako smo predvidjeli. Dugopolje je u zaostaloj utakmici pobijedilo Hajduk II s 2:0 (0:0) i sada je na ljestvici drugo s 32 boda. Dinamo II je prvi s 33, Gorica treća s 31 i Sesvete četvrte s 25. Hajduk II i Varaždin imaju po 24.
Do kraja jesenskog dijela sezone ostala su još dva kola. Najteži raspored ima Gorica koja gostuje u Varaždinu i Solinu. Dinamo II ide Šibeniku i prima Dugopolje. Kod Dinama II uvijek se radi o količini motivacije i htijenja. Može osvojiti svih šest bodova, a i ne mora.
-Varaždin igra kod kuće loše, ali ima takvu ambiciju da može pobijediti, dok, što se Solina tiče, ni Real Madrid ne bi bio siguran, komentira trener Sesveta Jakirović.

To bi moglo značiti da je Gorica s najmanje izgleda da bude jesenski prvak, a što se Varaždina tiče i s obzirom na ambiciju i okolnosti, oni bi mogli dogurati i do 30 bodova, što bi u proljeće širom otvorilo vrata Prve HNL.

Poslije pobjede nad Hajdukom II može se reći da je trener Dugopolja Bojko bio sasvim u pravu kada je prije dva dana tvrdio da je sudbina njegove momčadi sasvim u njihovim rukama.
-Utakmica s Hajdukom II bila je teška i golove smo zabili u samom finišu, ali smo imali još tri velike šanse. U subotu nam dolaze Sesvete, a u posljednjem kolu gostujemo kod Dinama II. Daleko opasnija bit će utakmica sa Sesvetama, jer se trebamo obnoviti, osvježiti i nanovo motivirati. Gostovanje na Hitrec-Kacianu bit će samo po sebi izazov. Jer ako bismo tamo prošli bili bismo svakako prvaci i ispred Dinama II, a ne samo u realnom smislu, prosuđuje Bojko.

S druge strane, trener Sesveta Jakirović naglašava da je Dugopolje daleko najuspješniji domaćin da su međusobne utakmice uvijek napete i neizvjesne i da će tako biti i ovaj put.
- Igrat ćemo praktički kompletni. Doduše bez Tolića, ali nemamo igrača s kartonima, ističe trener.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>